Prijzen inclusief BTW | 14 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Minimaal 1 jaar garantie
 • Ook een fysieke winkel
  Kom langs voor reparatie en afhalen
 • Gratis verzending
  Vanaf €100,- (anders €4,95)
 • Uniek, doe een bod!
  Bepaal zelf uw prijs


Verzending & bezorgen

Indien u voor 16:30 uw bestelling en betaling heeft afgerond zal het pakket de volgende werkdag (inclusief zaterdagen) bij u worden afgeleverd door PostNL. U ontvangt een Track & Trace code waarmee u uw bestelling via de website van PostNL kunt volgen.

Bezorgd door PostNL

Voor levering de volgende werkdag (of zaterdag) dienen alle producten uit uw bestelling direct uit voorraad leverbaar zijn. Is dit niet zo (en zitten er bestelproducten in uw order), dan kan een langere levertijd gelden. Ook kan That's IT! er in dit geval voor kiezen een deellevering te doen danwel verzending uit te stellen tot uw order compleet is. Op onze website wordt voor elk product duidelijk aangegeven of het uit voorraad leverbaar is, danwel wat de verwachtte levertijd is.

 • Uw pakket wordt binnen Nederland en België GRATIS verzonden bij een bestelling vanaf € 100,-
 • Bestellingen tot € 100,- worden verzonden voor € 4,95 binnen Nederland of € 11,- naar België
 • Voor verzending naar Duitsland geldt een vast tarief van € 11,- (ongeacht de hoogte van het orderbedrag)
 • Voor verzending naar Frankrijk geldt een vast tarief van € 19,95 (ongeacht de hoogte van het orderbedrag)

Heeft u een verzending naar een ander land en wilt u meer informatie over het verzendtarief, neemt u dan contact op met de klantenservice.

Zodra u uw bestelling heeft afgerond ontvangt u een orderbevestiging. Nadat uw order door ons is aangeboden bij PostNL ontvangt u een email met een Track & Trace code (tenzij u voor een budgetzending heeft gekozen).

Budgetzending

Budgetzendingen zijn mogelijk voor bestellingen onder de € 50,- die door de brievenbus passen. Indien uw bestelling hiervoor in aanmerking komt, kunt u tijdens het bestelproces aangeven of u gebruik wenst te maken van een budget- of gewone (traceerbare) zending. Of een budgetzending mogelijk is, wordt geautomatiseerd op onze website bepaald; wij kunnen hier niet van afwijken.

Budgetzendingen worden verzonden tegen een verzendtarief van € 2,50 binnen Nederland en € 4,95 naar België. De verzending is mogelijk voor pakketten met een afmeting van maximaal 30x40x3.2cm en een maximaal gewicht van 2kg. Heeft u een budgetzending naar een ander land en wilt u meer informatie over het verzendtarief, neemt u dan contact op met de klantenservice.