Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
 • Ook een fysieke winkel
  Kom langs voor reparatie en afhalen
 • Gratis verzending
  Vanaf €100,- (anders €4,95)
 • Uniek, doe een bod!
  Bepaal zelf jouw prijs


Verzending & bezorgen

Indien je voor 16:30 jouw bestelling en betaling hebt afgerond zal het pakket de volgende werkdag (inclusief zaterdagen) bij je worden afgeleverd door PostNL. Je ontvangt een Track & Trace code waarmee je jouw bestelling via de website van PostNL kunt volgen.

Bezorgd door PostNL

Voor levering de volgende werkdag (of zaterdag) dienen alle producten uit jouw bestelling direct uit voorraad leverbaar zijn. Is dit niet zo (en zitten er bestelproducten tussen), dan kan een langere levertijd gelden. Ook kan That's IT! er in dit geval voor kiezen een deellevering te doen danwel verzending uit te stellen tot jouw order compleet is. Op onze website wordt voor elk product duidelijk aangegeven of het uit voorraad leverbaar is, danwel wat de verwachtte levertijd is.

 • Jouw pakket wordt binnen Nederland en België GRATIS verzonden bij een bestelling vanaf € 100,-
 • Bestellingen tot € 100,- worden verzonden voor € 4,95 binnen Nederland of € 11,- naar België
 • Voor verzending naar Duitsland geldt een vast tarief van € 11,- (ongeacht de hoogte van het orderbedrag)
 • Voor verzending naar Frankrijk geldt een vast tarief van € 19,95 (ongeacht de hoogte van het orderbedrag)

Wens je verzending naar een ander land en wil je meer informatie over het verzendtarief, neem dan contact op met de klantenservice.

Zodra je jouw bestelling hebt afgerond ontvang je een orderbevestiging. Nadat jouw order door ons is aangeboden bij PostNL ontvang je een email met een Track & Trace code (tenzij je voor een budgetzending gekozen hebt).

Budgetzending

Budgetzendingen zijn mogelijk voor bestellingen onder de € 50,- die door de brievenbus passen. Indien jouw bestelling hiervoor in aanmerking komt, kun je tijdens het bestelproces aangeven of je gebruik wenst te maken van een budget- of gewone (traceerbare) zending. Of een budgetzending mogelijk is, wordt geautomatiseerd op onze website bepaald; wij kunnen hier niet van afwijken.

Budgetzendingen worden verzonden tegen een verzendtarief van € 2,50 binnen Nederland en € 4,95 naar België. De verzending is mogelijk voor pakketten met een afmeting van maximaal 30x40x3.2cm en een maximaal gewicht van 2kg. Heb je een budgetzending naar een ander land en wil je meer informatie over het verzendtarief, neem dan contact op met de klantenservice.