Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
  • Ook een fysieke winkel
    Kom langs voor reparatie en afhalen
  • Gratis verzending
    Vanaf €100,- (anders €4,95)
  • Uniek, doe een bod!
    Bepaal zelf jouw prijs


WestlandPas

Welkom op de WestlandPas-pagina van That's IT! Sinds 2021 zijn wij trots onszelf partner te mogen noemen van de WestlandPas. Dit betekent dat jij als WestlandPas-houder vanaf heden bij ons terecht kunt om gebruik te maken van de computerregeling. Graag helpen we je met de zoektocht naar een desktop, laptop en randapparatuur die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Lees hieronder hoe het werkt.

1. Ben je pashouder?

Ben je in het bezit van de WestlandPas en beschik je over een tegoed voor de computerregeling? Dan kun je hiermee bij That’s IT! een computer, laptop of monitor aanschaffen. Je kunt zowel online als in onze showroom afrekenen met jouw WestlandPas.

2. Kies jouw producten

Bij That's IT! kun je reeds ruim 21 jaar jouw hart ophalen aan een breed assortiment producten. Wij hebben een ruime selectie zeer betaalbare tweedehands computers, laptops, monitoren en nog veel meer in voorraad, zodat er altijd wel wat voor jou bij zit!

3. Afrekenen met jouw pas

Of het nou die pijlsnelle laptop of toch een krachtpatser van een desktop-PC is geworden, afrekenen doe je zowel online als in onze winkel snel en eenvoudig. Je geeft ons jouw Westlandpasnummer door bij het afrekenen en wij regelen de rest!

Laptop voor WestlandPas

Laptops

Shop nu
Printer voor WestlandPas

Randapparatuur

Bekijk hier

Een greep uit ons WestlandPas-assortiment...