Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
  • Ook een fysieke winkel
    Kom langs voor reparatie en afhalen
  • Gratis verzending
    Vanaf €100,- (anders €4,95)
  • Uniek, doe een bod!
    Bepaal zelf uw prijs


Inkoop

Hoe werken wij en wat bieden wij?

That's IT! verwerkt hardware die voor u niet meer interessant is en geeft deze waar mogelijk een tweede leven door deze opnieuw in te zetten in de markt. Hierin gaan wij verder dan onze concurrenten, in die zin dat wij naar ons idee net iets meer oog hebben voor datgene wat ooit voor u interessant genoeg was om nieuw aan te schaffen en dit zelden zullen afdoen als verouderd en waardeloos. Ons motto is dan ook: 'Als het destijds voor u de moeite waard was, dan is het dat nu vast voor iemand anders'. Wij maken op deze manier veel partijen blij en dat is voor iedereen wel zo prettig.

Onze afvalstroom wordt gecontroleerd en gecertificeerd verwerkt

Niwo  MRF
That's IT! werkt voor de verwerking van haar uiteindelijke afvalstroom IT-apparatuur samen met een partner wiens methodiek voldoet aan de regels en richtlijnen van NVMP en Wecycle, vergund en gecontroleerd volgens de Europese richtlijnen WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment), MRF en KZD gecertificeerd.

Maar hoe zit dat met de data op mijn apparatuur?

Uw oude hardware bevat gevoelige data? Deze kunt u er uiteraard zelf afhalen, maar dit is een tijdrovend en vervelend karwei. That's IT! kan u daarom bij afname van uw oude hardware de zekerheid bieden dat uw systemen volledig geschoond worden van alle gegevens voordat deze worden heringezet. Over verwijdering van data kunnen verschillende afspraken worden gemaakt. Zo kunnen wij een algemene overeenkomst met u aangaan waarin eenvoudig wordt gesteld dat alle door u aangeleverde hardware altijd wordt geschoond van alle gegevens. U heeft hier dan verder geen omkijken meer naar, daar deze overeenkomst voor onbepaalde tijd geldt en dus niet hoeft te worden verlengd of herbevestigd. Indien u meer zekerheid en overzicht wilt, kan een uitgebreide rapportageovereenkomst worden aangegaan, waarbij That's IT! na ontvangst van iedere partij hardware op basis van serienummer rapporteert. U krijgt dan per geleverd item een 'verklaring van schoning van data'. Naar wens kunnen wij hiervoor eventueel specialistische software gebruiken die voldoet aan de hoogste NAVO-normen voor wat betreft dataverwijdering. Aan u de keuze!

Eigenlijk gun ik mijn personeel mijn hardware - wat nu?

U kent het probleem vast wel. Er 'gaan wat oude systemen uit op de zaak'. Uiteraard gunt u uw personeel hier een aandeel in, en wel tegen een schappelijke prijs. Wat als vriendelijke geste bedoeld was, kan echter uitmonden in een behoorlijk probleem als uw personeel u, uw supportafdeling of uw technische dienst als helpdesk gaat gebruiken. Dan is er nog een logistiek probleem - iedereen wil zijn setje persoonlijk komen afhalen, toch liever dát toetsenbord, die muis en die monitor en dan óók nog eens contant betalen, wat zich administratief maar lastig laat regelen. Al met al kan dit een behoorlijke aanslag zijn op de productiviteit van uw bedrijf. Wij hebben al bij veel van onze klanten gezien dat bovenstaand scenario helaas een vaak voorkomend probleem is en daarom wel degelijk iets om goed over na te denken.

That's IT! biedt u daarom de mogelijk uw personeel uw oude hardware via ons aan te laten schaffen. Uiteraard tegen een gereduceerde prijs -- het is immers UW hardware die men komt halen. Wij verzorgen voor u het volledige traject vanaf het afhalen van de hardware op locatie tot en met de verkoop aan uw personeel en wij vangen eventuele problemen op. U kunt uw personeel dus toch blij maken maar hoeft er verder niet meer over na te denken.

U heeft het vast al wel begrepen...

...That's IT! koopt uw overtollige en/of afgeschreven computerapparatuur op. Denkt u ons een interessant aanbod te kunnen doen, dan horen wij uiteraard graag van u. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hun producten aanbieden. Bent u particulier, houdt u er dan rekening mee dat wij de prijs die u voor uw producten wil hebben als een bedrag exclusief de BTW zullen beschouwen, daar we geen BTW over de inkoop kunnen aftrekken maar wel BTW over de verkoop moeten afdragen.

Voor onze inkoopafdeling zijn losse gebruikte PC's niet interessant. Wij zijn geïnteresseerd in partijen vanaf ongeveer vijf stuks, afhankelijk van het type product. U kunt systemen, componenten en randapparatuur aanbieden. Probeert u echter zo duidelijk mogelijk te omschrijven wat u precies aanbiedt. Exacte typenummers, de staat en de configuratie van de aangeboden producten, zijn voor ons van cruciaal belang om te kunnen beoordelen of hetgeen u aanbiedt interessant voor ons is.