Prijzen inclusief BTW | 14 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Minimaal 1 jaar garantie
  • Ook een fysieke winkel
    Kom langs voor reparatie en afhalen
  • Gratis verzending
    Vanaf €100,- (anders €4,95)
  • Uniek, doe een bod!
    Bepaal zelf uw prijs


⚠️ Belangrijke informatie m.b.t. de COVID-19 pandemie

Onze showroom is weer zonder afspraak te bezoeken!

U kunt onze showroom in Wateringen momenteel weer tijdens reguliere openingstijden bezoeken zonder dat u hiervoor een afspraak hoeft te maken. Denkt u wel aan de regels? Dus: graag anderhalve meter afstand houden tot andere klanten en onze medewerkers en draagt u alstublieft een mondkapje. Bij grote drukte kan het zijn dat wij u vragen even buiten te wachten.


COVID-19 en de levertijd van uw bestelling

Door de coronacrisis is het erg druk bij PostNL. Wij verzenden uw bestelling direct (in geval van producten die uit vooraad leverbaar zijn) maar de kans is groot dat de bezorging van uw bestelling door PostNL langer duurt dan u van hen gewend bent. Helaas is dit een situatie waar wij geen invloed op kunnen uitoefenen. Onze excuses hiervoor en bedankt voor uw geduld alvast.

Openingstijden kantoor en showroom

maandag 09:30 uur tot 17:30 uur
dinsdag 09:30 uur tot 17:30 uur
woensdag 09:30 uur tot 17:30 uur
donderdag 09:30 uur tot 17:30 uur
vrijdag 09:30 uur tot 17:30 uur
zaterdag 09:30 uur tot 17:30 uur
zondag gesloten


Bereikbaarheid

That's IT! is per auto zeer goed bereikbaar, gevestigd langs de provinciale weg N211, vlak bij de autosnelweg A4.
Voor de snelste route naar onze computerwinkel in Wateringen kunt u op het plaatje hieronder klikken:

Routebeschrijving


Vanuit de richting Rotterdam:
Volg de A13 richting Den Haag. Bij knooppunt Ypenburg houdt u Den haag Zuid aan (A4). Op de A4 neemt u afslag Wateringen (N211). Op de N211 gaat u bij afslag ‘Wateringen’ rechtsaf. Bij de 1e rotonde links afslaan de Westlandseweg op. Aan het einde van de weg links afslaan de Naaldwijkseweg op. Aan het einde van de weg zit That's IT! links van u op de hoek naast Berkman.

Vanuit de richting Amsterdam:
Volg de A4 richting Den Haag. Op het Prins Clausplein en bij Knooppunt Ypenburg blijft u de A4 volgen (Den Haag Zuid). Neem op de A4 de afslag Wateringen (N211). Op de N211 gaat u bij afslag ‘Wateringen’ rechtsaf. Bij de 1e rotonde links afslaan de Westlandseweg op. Aan het einde van de weg links afslaan de Naaldwijkseweg op. Aan het einde van de weg zit That's IT! links van u op de hoek naast Berkman.

Vanuit Den Haag Zuid:
Volg de N211 richting Wateringen. Neem afslag ‘Wateringen’. Bij de 1e rotonde links afslaan de Westlandseweg op. Aan het einde van de weg links afslaan de Naaldwijkseweg op. Aan het einde van de weg zit That's IT! links van u op de hoek naast Berkman.

Vanuit Den Haag Centrum:
Volg de A13 (Ypenburg 9). Vervolgens bij Knooppunt Ypenburg de A4 op richting Den Haag Zuid. Neem op de A4 de afslag Wateringen (N211). Op de N211 gaat u bij afslag ‘Wateringen’ rechtsaf. Bij de 1e rotonde links afslaan de Westlandseweg op. Aan het einde van de weg links afslaan de Naaldwijkseweg op. Aan het einde van de weg zit That's IT! links van u op de hoek naast Berkman.

Vanuit de richting Utrecht:
Volg de A12 naar Den Haag. Op het Prins Clausplein A4 aanhouden richting Rotterdam. Op de A4 bij Knooppunt Ypenburg A4 aanhouden richting Den Haag Zuid. Hierna afslag richting Wateringen (N211). Op de N211 gaat u bij afslag ‘Wateringen’ rechtsaf. Bij de 1e rotonde links afslaan de Westlandseweg op. Aan het einde van de weg links afslaan de Naaldwijkseweg op. Aan het einde van de weg zit That's IT! links van u op de hoek naast Berkman.

Met het openbaar vervoer:
Kijk voor het actuele reisadvies op 9292.