Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
 • Ook een fysieke winkel
  Kom langs voor reparatie en afhalen
 • Gratis verzending
  Vanaf €100,- (anders €4,95)
 • Uniek, doe een bod!
  Bepaal zelf jouw prijs


Momenteel niet leverbaar

Bekijk hiernaast alternatieven

TP-LINK TL-WN821N 300Mbps Wireless N USB Adapter

Meer Views

Uw bod is voor %s artikel(en) en incl. BTW.

Details

Met de draadloze N USB adapter TL-WN821N is het mogelijk een desktop of notebook computer te verbinden met een draadloos netwerk en toegang te hebben tot een hoge-snelheids internetverbinding. In overeenstemming met IEEE 802.11n bieden ze een draadloos snelheid tot 300Mbps, wat voldoende is voor online gaming of zelfs HD video streaming.

 • Uitstekende n-speed, optimaal voor het streamen van HD-video of internettelefonie
 • MIMO-technologie met een groter signaalpenetratievermogen, bredere draadloze dekking, betere prestaties en stabiliteit
 • Eenvoudige draadloze beveiligingsencryptie met een druk op de knop QSS
 • Ondersteunt Windows 2000 / XP / Vista / 7

Draadloos N - Snelheid en bereik
MIMO (meervoudige input, meervoudige output antennes) technologie biedt uitstekende mogelijkheden om dataverlies over grote afstanden en door obstakels in een klein kantoor of groot appartement, of zelfs in een gebouw van staal en beton te verminderen. Bovendien kunt u het draadloos netwerk gemakkelijk ontvangen bij een grote-afstandsverbinding, terwijl legacy 11g producten dat niet kunnen!

CCA technologie – Stabiele draadloze signalen
Clear Channel Assessment (CCA) vermijdt automatisch kanaalconflicten door open kanalen te selecteren en de voordelen van kanaalbinding volledig te exploiteren, wat de draadloze prestaties aanzienlijk verbetert.

WPA/WPA2-encryptie - Geavanceerde beveiliging
Voor wat betreft de beveiliging van WI-FI verbindingen, is de WEP encryptie niet meer de sterkste en veiligste bescherming tegen inbreuken van buitenaf. De TL-WN821NC biedt WPA/WPA2 encrypties die door de WI-FI Alliance zijn gecreëerd, wat interpretabiliteit en beveiliging voor WLAN bevordert, wat effectief en efficiënt het draadloze netwerk kan beschermen.

Instelling beveiliging met één druk op de knop
TL-WN821N, dat compatibel is met WI-FI Protected Setup™ (WPS), heeft Quick Security Setup dat gebruikers in staat stelt vrijwel onmiddellijk hun beveiliging in te stellen door eenvoudigweg de ‘QSS’ knop in te drukken, waarmee automatisch een WPA2 beveiligde verbinding wordt gemaakt, wat veiliger is dan WEP encrypties. Dit is niet alleen sneller dan normale beveiligingsinstellingen, het is ook handiger omdat u geen password hoeft te onthouden!

CD bundel voor gebruiksgemak
De TL-WN821N wordt met een CD geleverd die u begeleidt bij de software installatie en de draadloos netwerk instellingen, inclusief beveiligingsconfiguraties en draadlozeverbinding, wat handig is voor gebruikers, zelfs voor nieuwe gebruikers.

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer 20151065
Merk TP-LINK
SKU fabrikant TL-WN821N
Conditie Nieuw
Type netwerkproduct WiFi adapter
WiFi eigenschappen 802.11n (Wi-Fi 4), 802.11g, 802.11b, Wireless-N 300Mbps, Wireless-N 150Mbps
Interface / verbinding USB 2.0
Netwerken Draadloos (WLAN/WiFi)
Compatible besturingssystemen Windows 7 32-bit, Windows 7 64-bit, Windows Vista 32-bit, Windows Vista 64-bit, Windows XP 32-bit, Windows XP 64-bit
Alternatieve SKU TL-WN821N(EU) Ver:6.0
EAN 6935364050368