Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
  • Ook een fysieke winkel
    Kom langs voor reparatie en afhalen
  • Gratis verzending
    Vanaf €100,- (anders €4,95)
  • Uniek, doe een bod!
    Bepaal zelf jouw prijs


Smartphones

Informatie over de aftrekbaarheid van BTW bij aanschaf van een refurbished smartphone via That's IT! en details met betrekking tot de verschillende condities smartphones, vind je onderaan deze pagina →

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Informatie conditie smartphones

Onze refurbished smartphones worden in de volgende condities geleverd:

A+ conditie (als nieuw): Deze smartphones zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Het kan zijn dat er een enkel minimaal gebruiksspoor aanwezig is dat bijna niet zichtbaar is met het blote oog.

A- conditie (lichte gebruikssporen): Deze smartphones kunnen lichte gebruikssporen hebben. Vaak zitten deze sporen op de behuizing. Het scherm is nagenoeg krasvrij.

B conditie (zichtbare gebruikssporen): Deze smartphones kunnen zowel op het scherm als op de behuizing gebruikssporen hebben. Indien er sporen zijn op het scherm, zullen dit voornamelijk zeer lichte krasjes zijn. Technisch zijn deze toestellen uiteraard in perfecte staat.

C conditie (stevig gebruikt): Deze smartphones zijn extra scherp geprijsd omdat ze meerdere (diepere) krassen op het scherm of op de behuizing kunnen hebben. Technisch zijn deze toestellen uiteraard in perfecte staat.

BTW voordeel voor ondernemers

Extra interessant voor zakelijke klanten i.v.m. BTW-teruggave:

Onze prijs is inclusief 21% BTW. Die is voor jou als ondernemer aftrekbaar. Effectief betaal je dus slechts de exclusief BTW-prijs van het toestel.

Veel andere aanbieders hanteren een margeprijs voor refurbished smartphones. Uiteindelijk blijkt de ontvangen factuur in dat geval helemaal geen BTW te bevatten en valt het aangeschafte toestel bij hen dus in feite 21% duurder uit! Ben je aan het vergelijken? Let hier dan goed op, want dit maakt uiteraard een groot verschil.