Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
  • Ook een fysieke winkel
    Kom langs voor reparatie en afhalen
  • Gratis verzending
    Vanaf €100,- (anders €4,95)
  • Uniek, doe een bod!
    Bepaal zelf jouw prijs


Momenteel niet leverbaar

Bekijk hiernaast alternatieven

Dell Alienware X51 R3 i7-6700 3.4GHz 4-Core 16GB DDR4/256GB SSD, WiFi+BT/GTX 750Ti/W10 Pro (B-keus)

Meer Views

Dell Alienware X51 R3

i7-6700 3.4GHz 4-Core 16GB DDR4/256GB SSD, WiFi+BT/GTX 750Ti/W10 Pro (B-keus)

  • Refurbished B-keus product
  • Intel Core i7 processor
  • 256GB SSD
  • 16GB werkgeheugen
  • Tower
  • Windows 10 Pro
  • Garantie: 1 jaar

Dit artikel is momenteel helaas niet leverbaar

  • Garantie: 1 jaar

  • Gratis verzending vanaf €100,-

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Uw bod is voor %s artikel(en) en incl. BTW.

Details

Onverslagen

Met deze Alienware X51 speel je als een pro! Met versterkte graphics en optionele vloeistofkoeling om over te klokken voor nog meer kracht, maar geruisloze resultaten.

  • Intel® Core™ i7-6700 Processor op maximaal 4.0GHz Turbo
  • 16GB DDR4-geheugen
  • Extreem snelle PCI-Express gebaseerde M.2 256GB Solid State Drive
  • Nvidia GeForce GTX 750 Ti videokaart met 2GB GDDR5 geheugen
  • Intel WiFi AC3165 draadloos netwerk + Bluetooth 4.0 + 1Gb bedraad LAN
  • Legitieme Windows 10 Pro software - reeds voorgeïnstalleerd, klaar voor de start!
  • Twee USB3.0 poorten aan de achterzijde werken niet - vandaar de scherpe B-keus prijs
    (u heeft nog voldoende poorten over om uw apparatuur aan te sluiten)

Gamen als een pro

U kent de X51. U hebt hem gezien op eSports-wedstrijden en -evenementen. De inzet is hoog en met de nieuwe X 51 kunt u beter ten strijde trekken. U hoeft niet vooraan te zitten bij een wedstrijd om te profiteren van de grootte en de prestaties van de X 51. U kunt nu spelen als een professional – rechtstreeks vanuit uw huis.

Geniet van 4k-gaming

Supersnelle game-ervaring met de optionele Alienware Graphics Amplifier. Met geavanceerde NVIDIA® of AMD grafische opties kunt u over volledige support beschikken voor Ultra HD 4K-gaming voor een overweldigende 3.840 x 2.160 resolutie. Dat is vier keer de resolutie van 1.080p.

Wanneer u de grafische versterker combineert met de compacte X51, hebt u meer opties als het aankomt op de indeling van uw bureau. U kunt dit compacte duo plaatsen waar u maar wilt.

Zelfs zonder de versterker levert de X51 uitzonderlijke gameprestaties in 1080p en biedt deze support voor een grafische kaart tot NVIDIA® GeForce® GTX 960. De versterker is ook compatibel met Alienware laptops.

Snelle PCIe SSD's en een grote storagecapaciteit

We hebben meer storageopties toegevoegd zonder in te leveren op prestaties of de X51 groter te maken, zodat er voldoende ruimte is voor het archiveren van games, muziek en nog veel meer. De nieuwe X51 biedt ondersteuning voor M.2 PCIe SSD's met een connector naast het frame voor de grafische kaart. Hoewel de schijf op het chassis met de GPU wordt geplaatst, heeft deze een eigen toegewezen data-verbinding, zodat het delen van prestaties of het gegevensverlies worden geëlimineerd. En u hoeft nooit zorgen te maken over storing.

En met PCIe SSD's worden al die games, muziek en andere media die u graag gebruikt veel sneller geladen met tot 4 GB/s aan totale bandbreedte

Snelle verbindingen

Alienware wil dat u wint. Met 802.11ac2x2 Wi-Fi kunt u snel verbinding maken om sneller te downloaden, envoudig te streamen en te genieten van probleemloze gamingervaring. De X51 beschikt ook over een Gigabit Ethernet-poort voor maximale netwerkprestaties.

Poorten voor al uw randapparaten

Beheer al uw randapparaten met meer vrijheid dankzij een ingebouwde USB-hub, waar alles wordt aangesloten op één, hoofdeenheid. De X51 heeft acht USB-poorten in totaal: 2x SuperSpeed USB aan de voorzijde, 2x elk op de achterzijde, een Hi-Speed USB, SuperSpeed USB en SuperSpeed USB 10 Gbps.

Veelzijdig design

De belangrijkste onderdelen, zoals de GPU, CPU, geheugen en harde schijf, zijn gemakkelijk bereikbaar op de Alienware X51, zodat u uw arsenaal eenvoudig kunt upgraden. Naast het chassis kunnen uw processoren, grafische kaart, geheugen, draadloze controller en harde schijven allemaal worden geüpgraded voor toekomstige uitbreiding. Bovendien kunt u uw ruimte maximaliseren met twee opstellingen voor een horizontale of verticale configuratie.

Hoogte voorzijde: 343mm (13,504") | Hoogte achter: 318,5mm (12,54") | Diepte: 318mm (12,52") | Breedte: 95mm (3,74") | Basisgewicht: 5,49 kg (12,1 lbs)

Profiteer van Windows 10

DirectX 12: verleg de grenzen en stap in uw game met grafische prestaties die verbluffender zijn dan ooit tevoren, door de nieuwe 12 DirectX-technologie. De API voor Windows 10 is uitgerust met nieuwe functies voor snellere verwerking in realtime voor meer FPS en rijkere beelden en een lager energieverbruik voor een langere speelduur.

Breid uw community uit: met de Xbox-app kunt u zien welke games uw vrienden aan het spelen zijn, chatten met uw community en uw scores en prestaties bijhouden. Met Game DVR* kunt u bovendien de beste heldendaden vastleggen en delen met uw vrienden.

Meer games spelen: de beste Xbox-games liggen nu voor het grijpen, u krijgt ingebouwde support voor de Xbox-controller en u kunt zelfs Xbox One-games streamen naar elke pc, laptop of tablet met Windows 10 in uw huis. Er zijn zelfs geen obstakels meer tussen apparaten - u kunt een game starten op uw pc en overstappen naar uw Xbox om verder te spelen.

Startmenu - terug en verbeterd: u speelt meteen als een expert omdat uw Windows-startmenu terug is, in een uitgebreide vorm. Bovendien worden al uw vastgepinde applicaties overgezet, voor een vertrouwde en productieve ervaring die beter is dan ooit tevoren.

De snelheid die u nodig hebt: Windows 10 start en hervat heel snel, zodat er geen buffer is tussen u en uw game. Zelfs de updates krijgt u zodra deze beschikbaar zijn, zodat u altijd beschikt over de nieuwste en beste functies.

Command Center 4.0

Bepaal de prestaties van uw Alienware-pc en Graphics Amplifier met nauwkeurig instelbare opties.

AlienFX

Alienware X51 biedt tot 8.000 mogelijk kleurencombinaties voor accentverlichting. U kunt ze zelf programmeren of een van de vele games met de AlienFX API toestaan dit voor u te doen. De verlichting is ontworpen om te reageren op elke beweging in realtime. Stel triggers in. Laat uw systeem gloeien en knipperen. Laat de verlichting van de ene kleur in de andere overlopen. De keuze is aan u.

AlienAdrenaline

Laad automatisch uw vooraf gekozen weergave-instellingen, wijzig de prestatieopties van de videokaart en pas de GPU- en geheugensnelheid aan voor optimale prestaties van uw pc en Graphics Amplifier. U nu ook de verbindingsstatus van uw optionele Alienware Graphics Amplifier bewaken, evenals de instellingen voor overklokken via AlienAdrenaline.

Standaard werken zonder zorgen.

Alien Autopsy is vooraf geïnstalleerd op alle nieuwe Alienware apparaten en biedt het volgende:

  • Advies en meldingen zodat u op de hoogte bent van problemen voordat ze optreden en tools om problemen op te lossen als deze zich zouden voordoen
  • Flexibele, geautomatiseerde back-up en herstel via Alienware Respawn, om ervoor te zorgen dat uw belangrijke documenten, foto's en mediabestanden veilig blijven
  • Eenvoudige toegang tot support van Dell, informatie over garantie en services, wat tijd bespaart en gedoe vermindert

Overgeklokte prestaties

De nieuwe X51 is uitgerust met quad-core 6e generatie Intel® Core™ processoren en beschikt over ontgrendelde processoren uit de K-reeks die in extra functies voor overklokken voorzien zodat ze kunnen worden aangepast om prestaties te verbeteren. Onze krachtigste processor biedt u een overklokoptie van tot wel 4,4 GHz.

Dankzij Turbo Boost-technologie werkt uw processor sneller wanneer u dit nodig hebt en wordt de batterij bespaard wanneer u deze niet nodig hebt. En de Hyper-Threading-technologie verhoogt de prestaties voor multithread-taken zodat u verschillende programma's probleemloos kunt uitvoeren. De volledige X51-engine is vernieuwd sinds de laatste generatie, en nu is gebouwd op een fundament dat gebaseerd op de Intel Z170-chipset en het nieuwste DDR4-geheugen.

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer 20178808
Merk Dell
SKU fabrikant Alienware X51 R3
Productserie Dell Alienware
Conditie Refurbished B-keus
Aantal processor-cores Quad-Core
Processortype Intel® Core™ i7-6700 Processor 3.4GHz (8M Cache, tot 4.0GHz Turbo)
Aantal fysieke processoren 1
Totaal aantal processorcores 4
Chipset Intel® Z170
Fysiek model Tower
Besturingssysteem Windows 10 Pro
Taal besturingssysteem Nederlands
Geheugengrootte 16GB
Maximum geheugengrootte 32GB
Geheugentype DDR4
Capaciteit SSD 256GB (Samsung PM951)
Totale opslagcapaciteit 256GB
Videocontroller nVidia GeForce
Netwerken Bedraad 1Gbps, Draadloos (WLAN/WiFi), Bluetooth
Videoaansluitingen Mini HDMI, DVI-D (digitaal), DVI-I (analoog+digitaal)
Aantal beeldschermen Maximaal 3
I/O poorten USB 2.0, USB 3.0
Overige voorzieningen AlienFX™-verlichting, Anti-diefstal slotgat
VESA montage Geen VESA-ondersteuning