Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
 • Ook een fysieke winkel
  Kom langs voor reparatie en afhalen
 • Gratis verzending
  Vanaf €100,- (anders €4,95)
 • Uniek, doe een bod!
  Bepaal zelf jouw prijs


Momenteel niet leverbaar

Bekijk hiernaast alternatieven

TP-LINK TL-WR941ND 300Mbps Advanced Wireless N Router+4-poorts switch

Meer Views

TP-LINK TL-WR941ND

300Mbps Advanced Wireless N Router+4-poorts switch

 • Nieuw product
 • Garantie: 2 jaar

Dit artikel is momenteel helaas niet leverbaar

 • Garantie: 2 jaar

 • Gratis verzending vanaf €100,-

 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Uw bod is voor %s artikel(en) en incl. BTW.

Details

Draadloos N - Snelheid en bereik
Uitgerust met 3 antennes en de 3x3 MIMO technologie kan de gebruiker een draadloos hoge-snelheidsnetwerk creëren en tot 18X de snelheid en tot 6X het bereik van conventionele 11g producten halen. MIMO (meervoudige input, meervoudige output antennes) technologie biedt uitstekende mogelijkheden om dataverlies over grote afstanden en door obstakels in een klein kantoor of groot appartement, of zelfs in een gebouw van staal en beton te verminderen Bovendien kunt u het draadloos netwerk gemakkelijk ontvangen bij een grote-afstandsverbinding, terwijl legacy 11g producten dat niet kunnen!

De router heeft de snelheid om probleemloos te werken met bijna elke bandbreedte intensieve applicatie, inclusief VoIP, HD streaming, of online gaming, zonder vertraging. Door het gebruik van de krachtige N technologieën, is de router ook in staat het dataverlies over grote afstanden en door obstakels te beperken, wat van uw huis en zelfs uw tuin.

Stabielere draadloze signalen
Signal Sustain Technology (SST) vergroot aanzienlijk de link robuustheid en doorvoer door gelijktijdige zending door drie ruimtelijk verschillende signaalpaden en opname van informatie vanuit drie ontvangers binnen de signaalverwerking op de ontvanger. Het wegvallen van de netwerkverbinding is sterk verminderd, link robuustheid en doorvoer is toegenomen, er is gemiddeld 50% meer langdurige doorvoer op afstand dan bij 2x2 MIMO systemen.

Clear Channel Assessment (CCA) past de bestaande WLAN luister-alvorens-te praten regel toe op de bandbreedte, benodigd voor het binden van kanalen Het vermijdt automatisch kanaalconflicten dankzij het gebruik van de eigenschap ‘clear channel selection’.

IP QoS - Controle bandbreedte tamelijk
Op een draadloze netwerk is dikwijls onvoldoende brandbreedte in de woning of op kantoor bij langdurig internetten en bandbreedte opslokkende downloads. De TL-WR941ND ondersteunt de IP QoS functie, wat optimaal gebruik van de bandbreedte mogelijk maakt en controle van de bandbreedte op congestie, om bandbreedte misbruik te voorkómen. Op deze manier ontvangen de gebruikers van een klein netwerk een aan hen toegewezen, specifieke bandbreedte, waarmee niet-kritische applicaties door afnemende netwerk prestaties wordt voorkómen.

QSS-knop - Quick Security Setup
TL-WR941ND, dat compatibel is met WI-FI Protected Setup™ (WPS), heeft Quick Security Setup, dat de gebruiker de mogelijkheid geeft om bijna onmiddellijk zijn beveiliging in te stellen, door simpelweg de “QSS” knop in te drukken wordt automatisch een WPA2 beveiligde verbinding gemaakt, wat veiliger is dan de WEP encrypties. Dit is niet alleen sneller dan normale beveiligingsinstellingen, het is ook handiger omdat u geen password hoeft te onthouden!

Easy Setup Assistant
Op de met het toestel meegeleverde CD vindt u de Easy Setup Assistant die u stap voor stap door het installatieproces leidt, en zelfs helpt met de instellingen voor het draadloze netwerk en de beveiligingsconfiguratie, wat erg handig is voor nieuwe gebruikers.

 • 300Mbps draadloze snelheid is ideaal voor interruptie-gevoelige toepassingen zoals streaming van HD-video
 • Drie antennes verhogen de robuustheid en stabiliteit van het draadloze netwerk in aanzienlijke mate.
 • Eenvoudige draadloze beveiligingsencryptie met een druk op de knop QSS
 • Via IP-gestuurd bandbreedtebeheer kunnen beheerders bepalen hoeveel bandbreedte wordt toegewezen aan elke PC

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer 20139490
Merk TP-LINK
SKU fabrikant TL-WR941ND
Type netwerkproduct Router / modem, Switch
Conditie Nieuw
WiFi eigenschappen 802.11n (Wi-Fi 4), 802.11g, 802.11b, Wireless-N 300Mbps
Aantal netwerkpoorten 4
Netwerken Draadloos (WLAN/WiFi), Bedraad 100Mbps
EAN 6935364051273