Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
 • Ook een fysieke winkel
  Kom langs voor reparatie en afhalen
 • Gratis verzending
  Vanaf €100,- (anders €4,95)
 • Uniek, doe een bod!
  Bepaal zelf jouw prijs


Momenteel niet leverbaar

Bekijk hiernaast alternatieven

TP-LINK TL-WA830RE V2 300Mbps Wireless N Range Extender

Meer Views

TP-LINK TL-WA830RE V2

300Mbps Wireless N Range Extender

 • Nieuw product
 • Garantie: 2 jaar

Dit artikel is momenteel helaas niet leverbaar

 • Garantie: 2 jaar

 • Gratis verzending vanaf €100,-

 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Uw bod is voor %s artikel(en) en incl. BTW.

Details

De TL-WA830RE 300 Mbps Wireless N Range Extender van TP-LINK is bedoeld om het dekkingsgebied te vergroten en de signaalsterkte te verhogen van een bestaand draadloos netwerk en zo "dode zones" te elimineren. Gecombineerd met de topklasse Wireless N technologieën, superieure beveiliging en brede compatibiliteit is de TL-WA830RE een veilige hoge-snelheid oplossing. Hiermee houdt u een bestaand draadloos netwerk ongewijzigd en wordt het bereik van het netwerk aanzienlijk vergroot. Dit biedt de vrijheid om overal ononderbroken van het Internet gebruik te maken, bijvoorbeeld in grotere gebieden zoals huizen, hotels of kleine kantoren, zonder dat u over het bereik hoeft in te zitten.

Wireless N - snelheid en bereik
Met behulp van de geavanceerde IEEE 802.11n MIMO (Multi Input Multi Output) technologie werkt de TL-WA830RE tegelijkertijd via twee antennes met Tx en Rx om storingen en signaalverzwakking te voorkomen, die kunnen optreden over grotere afstanden of door fysieke obstakels in een klein kantoor of groot appartement. Dit resulteert in een ongelofelijke verbetering van de draadloos kwaliteit, zelfs in een gebouw van staal en beton. Bovendien kunt u eenvoudig verbinden met het draadloze netwerk over grotere afstanden, waar dat met oudere 11g producten niet lukt!

Ongelofelijke uitbreiding van draadloos
De TL-WA830RE is ingesteld om "Range Extender" als standaard draadloos modus te selecteren. Hij werkt dan als een "doorgeefstation" en geeft het draadloze signaal foutloos door over grotere afstanden die eerder buiten het dekkingsgebied van het bestaande draadloze netwerk lagen. Dankzij de toonaangevende Wireless N technologie kan hij obstakels omzeilen en de totale signaalkwaliteit van het netwerk verbeteren. Zo krijgt u dezelfde betrouwbare netwerkverbinding als met een bekabeld netwerk. De TL-WA830RE kan bovendien ook nog in de conventionele AP modus werken, waarbij hij contact maakt met het Internet via een ADSL-/kabelmodem en het draadloze en bekabelde netwerk aan elkaar koppelt.

Verbinden met één toets
De TL-WA830RE heeft een Range Extender toets, waarmee de gebruiker zowel met een beveiligd als een niet-beveiligd draadloos netwerk kan verbinden, door de Range Extender toets simpelweg ca. 5 seconden ingedrukt te houden. Met name het verbinden met een niet-beveiligd netwerk is een fluitje van een cent. U hoeft alleen maar de toets een paar seconden ingedrukt te houden. Dat is alles!

Volledig compatibel met 802.11b/g/n apparaten
De TP-LINK Wireless N Range Extender TL-WA830RE is volledig compatibel met alle IEEE 802.11b/g/n apparaten, zoals routers, gateways, access points en adapters. Bovendien bereikt hij niet alleen maximale prestaties met 802.11n producten, maar behaalt hij ook de volle capaciteit wanneer hij verbindt met 802.11b/g producten. Daarom kunt u al uw bestaande netwerkapparaten blijven gebruiken, zonder vervangingskosten, en uw draadloze netwerk upgraden naar Wireless N.

WPA / WPA2 versleuteling - geavanceerde beveiliging
Wat betreft de beveiliging van Wi-Fi verbindingen is de WEP versleuteling niet meer het sterkste en veiligste systeem om bedreigingen van buitenaf tegen te houden. De TL-WA830RE biedt de WPA/WPA2 versleuteling (zowel persoonlijk als zakelijk), een product van de Wi-Fi Alliance industriegroep, dat het draadloze netwerk uitstekend beschermt tegen bedreigingen van buitenaf.

Eenvoudig in te stellen
Behalve met de Range Extender toets wordt het apparaat ook geleverd met de Easy Setup Assistant op de Resource CD, die u stapsgewijs begeleidt bij het proces. Deze helpt u bij het instellen van het draadloze netwerk en de beveiligingsconfiguratie, wat bijzonder prettig is voor de gebruikers, met name beginners.

 • 300 Mbps draadloos snelheid, ideaal voor vlekkeloze HD video, muziek streamen en online gaming
 • Twee MIMO antennes vergroten de bestaande draadloos dekking aanzienlijk en elimineren "dode zones"
 • Draadloos dekking in een paar seconden gemakkelijk vergroten met een druk op de knop van de Range Extender
 • Werkt naadloos samen met alle 802.11b/g/n apparaten
 • Meegeleverde Easy Setup Assistant helpt u de verbinding stapsgewijs instellen in enkele minuten

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer 20139483
Merk TP-LINK
SKU fabrikant TL-WA830RE
Type netwerkproduct Accesspoint / repeater
Conditie Nieuw
WiFi eigenschappen Wireless-N 300Mbps
Netwerken Draadloos (WLAN/WiFi)
EAN 6935364051686
Alternatieve EAN 845973051686
Alternatieve SKU TL-WA830RE Ver:2.0