Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
 • Ook een fysieke winkel
  Kom langs voor reparatie en afhalen
 • Gratis verzending
  Vanaf €100,- (anders €4,95)
 • Uniek, doe een bod!
  Bepaal zelf jouw prijs


Momenteel niet leverbaar

Bekijk hiernaast alternatieven

TP-LINK TL-WA7510N 5GHz 150Mbps Outdoor Wireless Access Point (PoE)

Meer Views

TP-LINK TL-WA7510N

5GHz 150Mbps Outdoor Wireless Access Point (PoE)

 • Nieuw product
 • Garantie: 2 jaar

Dit artikel is momenteel helaas niet leverbaar

 • Garantie: 2 jaar

 • Gratis verzending vanaf €100,-

 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Uw bod is voor %s artikel(en) en incl. BTW.

Details

Als lange-afstand draadloos access point voor buitentoepassingen is de TL-WA7510N ontwikkeld om WISP verbindingen te leveren en als draadloos netwerk voor grotere afstanden. Hij werkt probleemloos in het 5 GHz frequentiespectrum en maakt draadloze datatransmissiesnelheden tot 150 Mbps mogelijk. Het apparaat heeft een zendvermogen van max. 500 mW en is uitgerust met een ingebouwde 15 dBi dubbel gepolariseerde antenne, die het mogelijk maakt op efficiënte wijze een stabiel signaal voor een draadloze netwerkverbinding over meerdere kilometers op te vangen en in stand te houden.

 • Voldoet aan IEEE 802.11a/n, draadloos snelheid tot 150 Mbps
 • 5 GHz oplossing zorgt voor minder storingen veroorzaakt door 2,4 GHz radioapparatuur en is stabieler
 • Weerbestendig voor buitengebruik met 4000 V bliksem- / 15 KV ESD-bescherming
 • 15 dBi dubbel gepolariseerde antenne voor Wi-Fi verbindingen over grote afstanden
 • Hoog vermogen voor grote signaaldekking en hoge snelheid
 • Passieve Power over Ethernet voor flexibele inzetmogelijkheden

5 GHz verbinding voor minder storingen en hogere prestaties
Doordat de TL-WA7510N op de bredere en minder druk bezette 5 GHz band werkt, zorgt hij ervoor dat het draadloze signaal minder gestoord wordt en een eigen pad heeft, waardoor stabiele prestaties verzekerd zijn.

15 dBi antenne met hoge gain
De TL-WA7510N is uitgerust met een 15 dBi dubbel gepolariseerde antenne, die een vitaal onderdeel vormt in het opbouwen van een Wi-Fi verbinding over grote afstanden. Hij is ontwikkeld voor signaaluitzending van 60 graden in het horizontale vlak en 14 graden in het verticale vlak, waardoor een betere signaalsterkte in een geconcentreerde richting wordt bereikt.

Hoog zendvermogen - de barrières van Wi-Fi doorbroken
Met zijn draadloos zendvermogen tot 500 mW produceert de TL-WA7510N een krachtig, robuust signaal over grote afstand. Het signaal kan ook op een hoog of laag niveau worden ingesteld voor diverse toepassingen, zoals point-to-point of point-to-multiple-point oplossingen.

Professioneel ontwerp voor buitentoepassing
De TL-WA7510N is ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste buitenomgevingen, zelfs in de meest vijandige klimaten ter wereld.

 1. Weerbestendige behuizing
  Dankzij de weerbestendige behuizing en bestendigheid tegen hoge en lage temperaturen (-30°C~70°C) blijft het AP onder uiteenlopende weersomstandigheden uitstekend werken, zij het in zon of regen, wind of sneeuw.
 2. Speciale bescherming tegen ESD en bliksem
  De ingebouwde 15 KV ESD- (elektrostatische ontlading) en 4000 V bliksembescherming beschermen het apparaat tegen bliksem en verzekeren een betrouwbare werking. Daarnaast biedt de aardingsaansluiting van de TL-WA7510N de mogelijkheid het apparaat op professionele wijze te aarden.

Meerdere toepassingen
Het apparaat kan niet alleen in de standaard Access Point (AP) modus worden gebruikt. De TL-WA7510N ondersteunt ook de AP Client Router (WISP Client), AP Router, Bridge, Repeater en Client modi, zodat er diverse draadloos werkstanden beschikbaar zijn voor uiteenlopende toepassingen. De gebruiker beschikt daarmee over dynamische en uitgebreide inzetmogelijkheden van zijn AP.

Ondersteuning van passieve PoE voor flexibele inzet
Het Outdoor AP kan stroomtoevoer van een passieve PoE injector ontvangen en via een ethernet kabel tegelijkertijd data en electriciteit verzenden over een afstand tot 60 meter. Hierdoor worden de inzetmogelijkheden aanzienlijk uitgebreid, doordat u het AP op de meest praktische plaats kunt installeren, zoals aan een wand of het plafond van uw kantoor.

Intelligente beheerfuncties

 1. Antenne richten
  De gebruiker kan de antenne richtfunctie gebruiken om de richting van het AP af te stellen met behulp van een signaalsterktemeter om de beste richting te bepalen, zodat het instellen zeer eenvoudig is.
 2. ACK time-out
  De ACK time-out functie van het AP biedt de mogelijkheid de exacte afstand tussen twee AP's in te stellen, zodat de meest robuuste draadloze verbinding tot stand wordt gebracht.
 3. Ping waakhond
  Door met de ping waakhond functie een aantal simpele parameters in te stellen, kan de gebruiker de ping opdracht gebruiken om de kwaliteit van de draadloze verbinding te controleren en het AP op afstand opnieuw op te starten als het draadloze signaal verslechterd of verbroken is.

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer 20143756
Merk TP-LINK
SKU fabrikant TL-WA7510N
Type netwerkproduct Accesspoint / repeater, Powerline adapter
Conditie Nieuw
WiFi eigenschappen 802.11a, 802.11n (Wi-Fi 4), Wireless-N 150Mbps
Netwerken Draadloos (WLAN/WiFi), Bedraad 100Mbps
EAN 6935364051723