Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
  • Ook een fysieke winkel
    Kom langs voor reparatie en afhalen
  • Gratis verzending
    Vanaf €100,- (anders €4,95)
  • Uniek, doe een bod!
    Bepaal zelf jouw prijs


Momenteel niet leverbaar

Bekijk hiernaast alternatieven

Dell Wyse 5070 Thin Client met ThinLinux en Pentium 4-Core (16GF/4GR, 3x DP, USB3.0 + USB-C)

Meer Views

Dell Wyse 5070

Thin Client met ThinLinux en Pentium 4-Core (16GF/4GR, 3x DP, USB3.0 + USB-C)

  • Refurbished product
  • 4GB werkgeheugen
  • 16GB flashgeheugen
  • ThinLinux
  • Quad-Core processor
  • Garantie: 1 jaar

Dit artikel is momenteel helaas niet leverbaar

  • Garantie: 1 jaar

  • Gratis verzending vanaf €100,-

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Uw bod is voor %s artikel(en) en incl. BTW.

Details

Deze thin client is refurbished en verkeert in zeer keurige staat. Uitvoering met Intel Pentium Silver J5005 2.7GHz (4 Cores, 4MB cache, tot 2.8GHz Turbo) processor. Voorzien van 3x DispalyPort aansluitingen voor gelijktijdig gebruik van tot drie beeldschermen. Wordt geleverd inclusief AC-adapter en voetje voor staand gebruik.

Geïnstalleerd met ThinLinux en klaar voor gebruik.

Één platform, voor elke behoefte.

Geniet van ultieme flexibiliteit met meerdere gevalideerde besturingssystemen, connectiviteit en modellen. Met wereldberoemde beveiliging en implementatie.

Veelzijdigheid op elk niveau

Een groot aantal besturingssystemen: blijf gedekt met Windows 10 IoT Enterprise, Wyse ThinLinux of Dell's exclusieve Wyse ThinOS: een uiterst veilige malwarebestendige firmware-oplossing.

Eenvoudig te starten. Eenvoudig te gebruiken: ga snel aan de slag met gecertificeerde probleemloze implementatie, ongeacht welke agentomgeving u kiest.

Ultieme configureerbaarheid: maak op alle nodige manieren verbinding met ons brede aanbod montage, beeldscherm, draadloze en bekabelde opties voor connectiviteit. En met uitbreidingsslots en toekomstgerichte functies, voldoet uw configuratie met gemak aan al uw behoeften.

Meer gebruiksscenario's. Meer ROI.

Met het grootste aanbod leveranciers op de markt kunt u genieten van de meest volledige VDI-ondersteuning met gecertificeerde VDI-agenten, zoals Microsoft, Citrix en VMWare.

Configureer. Monitor. Beheer.

Eenvoudig. Veilig. Gestroomlijnd: De exclusieve Dell Wyse Management Suite is de standaard binnen de sector voor een krachtige, veilige en schaalbare oplossing voor het beheren en optimaliseren van eindpunten.

Eén tool voor al het werk: het beheren en volgen van tienduizenden beveiligde eindpunten is eenvoudiger dan ooit dankzij één speciale tool.

Zeer flexibel: de Wyse Management Suite biedt een oplossing voor efficiënt hybrid-cloudbeheer met de toewijzing van floating licenties tussen de locatie en de cloud.

Totale zekerheid

Veilig en beschermd: geniet van totale zekerheid met het ultieme virtuele besturingssysteem voor beveiliging tegen malware en indringing met Dell's exclusieve Wyse ThinOS.

Verbeterde beveiliging: beveilig apps en datagevoelige inhoud met een beveiligd datacenter en geïntegreerde bescherming.

Geavanceerde bescherming: Dell Endpoint Security Suite Enterprise biedt geavanceerde risicopreventie dankzij proactieve malwarebeveiliging en bedrijfsbrede codering van het datacenter tot de eindpunten.

Ongeëvenaarde flexibiliteit. Eén platform.

Snel en krachtig: Vergroot uw efficiëntie met de Intel Gemini Lake Celeron Quad Core processor en de optie van 4 GB DDR4 RAM, of ga voor meer vermogen met de Intel Gemini Lake Pentium Quad Core-processor, 8 GB DDR4 RAM en aparte grafische kaart in een uitgebreid model. En de USB 3.1 Type-C en dual-band draadloze functies helpen uw prestaties maximaliseren.

Opvallende, intense beelden: Met het vermogen om vier 4K-beeldschermen en twee 2K-beeldschermen in één oogopslag te bekijken, kunt u de ultieme installatie-optie construeren die het beste bij uw content past.

Compact en handig: Profiteer optimaal van robuuste uitbreidbaarheid van de dunne en strakke Wyse 5070 of voeg een nog meer poorten en slots toe op Wyse 5070 uitgebreid.

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer 20182496
Merk Dell Wyse
SKU fabrikant 5070
Productserie Dell Wyse 5000 series
Conditie Refurbished
Aantal processor-cores Quad-Core
Geheugengrootte 4GB
Flashgeheugengrootte 16GB
Aantal beeldschermen Maximaal 3
Netwerken Bedraad 1Gbps
Videoaansluitingen 3x DisplayPort
I/O poorten Jackplug 3.5mm, Serieel (DB9), USB 2.0, USB 3.0, USB Type-C
VESA montage 75mm x 75mm
Besturingssysteem ThinLinux
Taal besturingssysteem Engels
Alternatieve productnummers Dell Reg Model: N11D, Reg Type: N11D001