Prijzen inclusief BTW | 14 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Minimaal 1 jaar garantie
 • Ook een fysieke winkel
  Kom langs voor reparatie en afhalen
 • Gratis verzending
  Vanaf €100,- (anders €4,95)
 • Uniek, doe een bod!
  Bepaal zelf uw prijs


Targus ACP51EUZ

Meer Views

Targus ACP51EUZ

Targus ACP51EUZ USB 2.0 Universal Docking Station met Video

Dit artikel is momenteel helaas niet leverbaar

Uw bod is voor %s artikel(en) en incl. BTW.

Details

Wie regelmatig met zijn laptop heen en weer pendelt tussen kantoor- en thuiswerkplek, wil snel en probleemloos verbinding maken met het netwerk en de randapparatuur aansluiten.

Met het nieuwe USB 2.0 Docking Station van Targus kan alle apparatuur via één USB-kabel worden aangesloten. Deze kabel brengt foto’s en films in hoge kwaliteit over naar een extern scherm en is bovendien compatibel met alle typen laptops, ongeacht het merk.
Met het Targus USB 2.0 Universal Docking Station met Video – ACP51EUZ wordt het aansluiten van randapparatuur een stuk eenvoudiger als u uw laptop vaak van kantoor mee naar huis neemt. In slechts een paar seconden sluit u een extern scherm, een printer, een netwerk en diverse USB-apparaten zoals een muis, toetsenbord of harddisk aan.

TIP: Onder Windows 10 apparaat de docking station zichzelf en zijn geen verdere drivers vereist. Worden niet alle functies van deze dock standaard door uw besturingssysteem ondersteund? De drivers voor diverse andere besturingssystemen vindt u hier.

Het nieuwe docking station onderscheidt zich van bestaande modellen op de markt, doordat het foto’s en videobeelden in hoge schermresolutie (2048×1152) kan overbrengen. Dit betekent onder andere dat u nu films op een groot scherm kunt bekijken of op twee schermen tegelijk kunt werken.

Eén docking station voor alle merken
Een van de grootste voordelen van het docking station van Targus is dat het geschikt is voor alle typen laptops. Dit betekent dat bedrijven die met meerdere verschillende computerleveranciers werken slechts in één type docking station hoeven te investeren, dat door iedereen kan worden gebruikt.

Bij thuisgebruik zorgt het nieuwe docking station ervoor dat de verschillende draagbare pc’s binnen uw huishouden snel en probleemloos op een extern scherm, een printer, enz. kunnen worden aangesloten. Bovendien kan het docking station gemakkelijk van de ene op de andere computer worden aangesloten, zonder dat een herstart nodig is.

Het docking station is eenvoudig en compact en kan gemakkelijk onder het achterste deel van de computer worden geschoven, wat bijdraagt aan een beter ergonomisch verantwoorde lichaamshouding en betere afkoeling van de computer. Het docking station heeft in totaal vier Hi-Speed USB-poorten, waarvan er twee “always on” zijn, zodat de gebruiker een muis of mobiele telefoon kan opladen terwijl de computer uitgeschakeld is of zich in de sluimerstand bevindt.

Aansluitingen:

 • 1x USB Type B (voor verbinding met uw systeem, UpStream)
 • 4x USB 2.0 Type A
 • 1x netwerk - RJ-45
 • 1x scherm/video - DVI-I 
 • 1x hoofdtelefoon - uitvoer - miniconnector stereo 3,5 mm
 • 1x microfoon - invoer - mini-telefoon 3,5 mm

Klantbeoordelingen

Fijn om zo goed geholpen te worden

Voordat ik een docking station zou kopen had ik nog een paar vragen erover.
Ik werd telefonisch luid en duidelijk te woord gestaan.
Ook werd de bestelling in de vermeldde leveringstermijn geleverd.
Een week later had ik nog een docking station nodig. Dus uiteraard weer bij de firma “Now That’s It” besteld.
De docking station zelf bevalt prima temeer omdat een originele D S voor een Surface Pro ruim € 200,00 kost en deze slechts € 15,00.
Heel fijn dat je zelfs voor aan aankoop van slechts € 15,00 zo goed geholpen wordt.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer 20177721
Merk Targus
SKU fabrikant ACP51EUZ
Conditie Gebruikt
Kleur Zwart
Geschikt voor alle laptops en/of PC's die over een USB2.0 aansluiting beschikken.
EAN 0505179002942