Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
 • Ook een fysieke winkel
  Kom langs voor reparatie en afhalen
 • Gratis verzending
  Vanaf €100,- (anders €4,95)
 • Uniek, doe een bod!
  Bepaal zelf jouw prijs


Momenteel niet leverbaar

Bekijk hiernaast alternatieven

Synology DS215j DiskStation (Max. 16TB, Gbit LAN + USB3.0)

Meer Views

Synology DS215j

DiskStation (Max. 16TB, Gbit LAN + USB3.0)

 • Nieuw product
 • Garantie: 2 jaar

Dit artikel is momenteel helaas niet leverbaar

 • Garantie: 2 jaar

 • Gratis verzending vanaf €100,-

 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Uw bod is voor %s artikel(en) en incl. BTW.

Details

Lage prijs, veel mogelijkheden
Ontworpen voor thuisgebruikers, de DS215j is een NAS-server met 2 sleuven die voorzien is van een dual-core CPU en talloze functies. Profiteer van het moeiteloos delen en back-uppen van gegevens, streamen van multimedia en cloud-synchronisatie zonder uw budget te overschrijden. Uw eigen cloud begint hier.

 • De dual-core CPU zorgt voor een snelle privécloudserver
  Uitgerust met een dual-core CPU, de DS215j levert een gemiddelde leessnelheid van meer dan 111 MB/sec en schrijfsnelheid van meer dan 87 MB/sec, een toename van 19,4% van de schrijfsnelheid ten opzichte van zijn voorganger. Geniet van snellere gegevensoverdracht, een snelle back-up, maar ook soepeler cloud-synchronisatie.
 • De interne floating-point unit verbetert de verwerking van multimedia
  De DS215j brengt een optimale multimedia-ervaring naar thuisgebruikers. Voorzien van een ingebouwde floating-point unit, de DS215j versnelt de verwerking van miniatuurweergaven om uw ervaring tijdens het bekijken van foto's te verbeteren en transcodeert op vraag audiotracks naar MP3-formaat om de streamingbandbreedte te verminderen.
 • SuperSpeed USB 3.0 versnelt de overdrachtsnelheden
  De DS215j beschikt over USB 3.0-poorten om verschillende soorten externe opslagapparaten te kunnen aansluiten, en tegelijkertijd snelle en efficiënte bestandsoverdeachtsnelheden te verzekeren. Ondersteuning voor USB 3.0 dat transmissiesnelheden haalt tot 5 Gbps en 10 keer sneller is dan USB 2.0, dit betekent dat er heel wat minder tijd nodig is om gegevens over te dragen naar harde schijven en minder stroom wordt verbruikt.
 • Bekroonde OS - DiskStation Manager
  Synology DiskStation Manager (DSM) is een gestroomlijnd, browser-gebaseerd besturingssysteem dat op elk DiskStation en RackStation is geïnstalleerd, waardoor het beheer van uw Synology NAS moeiteloos verloopt. Met een intuïtieve gebruikersinterface maakt DSM de toegang tot en het delen van uw gegevens intelligenter en eenvoudiger. Met Synology's Package Center kunt u handige add-on paketten downloaden en installeren, die speciaal voor individuele of zakelijke vereisten zijn ontworpen, dit betekent dat u van meer entertainment of betere productiviteit op het werk kunt profiteren.
 • Uw bestanden overal in de cloud
  DS215j biedt u een uitgebreide cloud service. Met Cloud Station kunt u bestanden synchroniseren tussen DiskStations en meerdere apparaten, waaronder Windows PC, Mac, Linux, iOS, Android, evenals Windows Mobile-apparaten, terwijl 2-weg synchronisatie de synchronisatie van bestanden tussen verschillende DiskStations mogelijk maakt. U kunt zelfs bestanden tussen DiskStation en Google Drive, OneDrive, Dropbox, Box, hubiC en Baidu Cloud synchroniseren - stel uw hybride cloud op om te genieten van meer flexibiliteit in opslagruimte en het verlies van gegevens te voorkomen.
 • Op meerdere manieren een back-up van gegevens maken
  DS215j is de ideale back-upbestemming voor uw gegevens. Ongeacht of u een Windows of Mac-gebruiker bent, u kunt van alles op uw computer een back-up maken op de Synology NAS met behulp van Cloud Station. Mac-gebruikers kunnen ook profiteren van de Apple® Time Machine-ondersteuning. U kunt uw back-upbestemming specificeren als niet alleen de lokale harde schijven, maar ook aangesloten USB-opslagapparaten, of publieke Cloud Services, zoals Amazon S3, Amazon Glacier, Windows Azure, SFR en hicloud. Met Backup & Replication kunt u back-uptaken plannen en de server naar een bepaald punt in de tijd herstellen, terwijl u het opslagverbruik en verwerkingstijd minimaliseert door alleen de specifieke gegevensblokken op te slaan die werden gewijzigd.
 • Het meest compatibele delen
  Geniet van het probleemloos delen van bestanden via Windows®, Mac® en Linux® platforms, aangezien DS215jeen uitgebreide ondersteuning van netwerkprotocol biedt, inclusief FTP, SMB2, AFP, NFS en WebDAV. Met Windows AD en LDAP-integratie kan de DS215j zich moeiteloos aan elke bestaande netwerkomgeving aanpassen - IT-administrators moeten geen verschillende credentials bijhouden. Over ontbrekende bestanden hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken, dankzij de functie Prullenbak die op AFP, CIFS, File Station en WebDAV wordt ondersteund. Alle bestanden die uit een gedeelde map worden verwijderd, worden automatisch in de Prullenbak geplaatst.
 • Uw ultieme bestandcenter
  File Station is een snelle en veilige functie om uw bestanden die op DS215j werden opgeslagen te delen en beheren. Gewoon gegevens op een Mac of pc slepen, neerzetten of uploaden. Geavanceerde filters maken het zoeken naar documenten, foto's of video's gemakkelijk. Met de ingebouwde FTP of e-mailclients kunt u met de DS215j moeiteloos bestanden organiseren en delen door middel van een geavanceerde webapplicatie. U kunt zelfs bestanden en mappen met anderen delen door hen een link te sturen. De bestanden kunnen op mobiele apparaten worden geopend via de mobiele app DS file. HTTPS, SSL/TSL encryptie en vervaldata voor links garanderen dat het delen van bestanden via het internet zeer veilig verloopt.
 • Verbind uw gegevens snel en gemakkelijk
  Synology is bedoeld om u de meest handige manier bieden om van alle diensten op DS215j te genieten. Met Synology QuickConnect, hoeft u geen moeilijke DDNS set-up meer uitvoeren. QuickConnect bevrijdt u van ingewikkelde configuratie van de router en port-forwarding, zodat uw entertainment en werkbestanden direct op elke computer, laptop of mobiele apparaat kunnen worden geopend, zonder extra kosten.
 • Geniet van uw multimediabibliotheek
  DS215j biedt u een centraal platform om uw foto-, muziek- en videocollecties te organiseren, back-uppen en delen. Met een gestroomlijnde en strakke interface kuntu met de Synology-pakketten - Photo Station, Audio Station en Video Station - moeiteloos een entertainmenthub bouwen. Omdat alles wordt opgeslagen op de DS215j kunt u genieten van meer aanpasbare ordening van de inhoud, en zonder extra maandelijkse kosten voor opslag. Beter nog, uw digitale collecties kunnen via een eenvoudige link met anderen worden gedeeld.
 • Content naar uw tv streamen
  DS215j is zeer compatibel met andere apparaten, zodat u kunt genieten van digitale content en deze delen met de apparaten die u al hebt: computers, mobiele apparaten, tv's, DLNA-apparaten en stereo-installaties. Synology biedt de nieuwste ondersteuning voor tv-streaming, waaronder Samsung TV, Roku-spelers, Apple TV en Google Chromecast, wat betekent dat u digitale content die op uw DS215j is opgeslagen moeiteloos kunt streamen naar uw breedbeeld-tv.
 • Met onze apps wordt uw mobiliteit vergroot
  Synology ontwikkelt veelzijdige mobiele apps — DS note, DS audio, DS video, DS photo+, DS cloud, DS file, DS download en DS cam - waardoor u de content op uw DS215j met smartphones en tablets kunt openen en beheren. QuickConnect biedt u een gemakkelijke netwerkervaring aangezien het de ingewikkelde configuratie van uw router of port forwarding elimineert. Met Synology mobiele apps krijgt u onderweg altijd toegang tot uw multimediacollectie en werkbestanden.
 • Gecertificeerde DLNA-mediaserver
  Als een volledig DLNA gecertificeerd DMS (Digital Media Server) kan DS215j dienen als uw primaire mediaserver, met de mogelijkheid om digitale multimedia content voor lokale of externe weergave te hosten. Eenmaal aangesloten op een router streamt de DS215j zonder pre-configuratie muziek, foto's en video's naar DLNA-compatibele apparaten, zoals DLNA tv's of spelconsoles. U kunt zelfs content op DS215j zoeken en selecteren behulp van DS audio en een DLNA-speler binnen hetzelfde lokale netwerk selecteren om deze af te spelen.
 • Thuisbewaking, voor iedereen beschikbaar
  Met het Surveillance Station add-on-pakket en twee gratis IP-cameralicenties fungeert de DS215j als uw bewakingssysteem voor thuis. Verbind eenvoudig meerdere IP-camera's met het thuisnetwerk, koppelen deze met de DS215j, en vervolgens gemakkelijk live surveillancefeeds bekijken, video's opnemen, of genieten van andere geavanceerde functies, zoals bewegingsdetectie of push-meldingen. Ondersteuning voor duizenden IP-camera's maakt het gemakkelijk om compatibele modellen en merken te vinden. Beveilig uw huis, zonder veel geld te moeten uitgeven.
 • Milieuvriendelijke NAS server
  De Synology NAS is ontworpen en ontwikkeld met het oog op energie-efficiënt gebruik. DS215j verbruikt slechts 5.28W in HDD-slaapstand en 13.42W bij gebruik*. Met de speciale ventilator en het intelligente ontwerp van de luchtstroming houdt de DS215j het systeem 24/7 koel, terwijl het geluiddempende ontwerp het stiller maakt dan haar PC tegenhangers. Synology erkent haar verantwoordelijkheid als wereldburger, dus alle Synology-producten worden geassembleerd uit RoHS-conforme onderdelen en verpakt in herbruikbaar verpakkingsmateriaal.

Specificaties:

 • Hardware
  • CPU
   • CPU-model: MARVELL Armada 375 88F6720
   • CPU-frequentie: Dual Core 800 MHz
   • Floating-point
   • Hardware Encryption Engine
  • Systeemgeheugen: 512MB DDR3
  • Opslagruimte
   • Stationssleuf(en): 2
   • Compatibel schijftype
    • 3.5" SATA(III) / SATA(II) HDD
    • 2.5" SATA(III) / SATA(II) HDD (with optional 2.5" Disk Holder)
    • 2.5" SATA(III) / SATA(II) SSD (with optional 2.5" Disk Holder)
   • Maximale interne ruwe capaciteit 12 TB (6 TB HDD X 2)
    (Capaciteit kan verschillen volgens RAID-types)
  • Externe poorten
   • USB 2.0-poort
   • USB 3.0-poort
  • Bestandssysteem
   • Interne stations: EXT4
   • Externe stations
    • EXT4
    • EXT3
    • FAT
    • NTFS
    • HFS+ (Alleen lezen, max. volumegrootte 2TB)
 • Uiterlijk
  • Grootte (hoogte x breedte x diepte): 165 mm X 100 mm X 225.5 mm
  • Gewicht: 0.88 kg
 • Andere
  • RJ-45 1 GbE LAN-poort
  • Wake on LAN/WAN
  • Systeemventilator 92 mm X 92 mm
  • Draadloze ondersteuning (dongle)
  • Geluidsniveau* 18.5 dB(A)
  • Stroomherstel
  • Automatisch in-/uitschakelen
  • Voedingseenheid / Adapter 60W
  • Voedingsspanning 100V tot 240V AC
  • Frequentie 50/60 HZ, Eenfasig
  • Energieverbruik
   • 13.42W (Toegang)
   • 5.28W (HDD slaapstand)
 • Temperatuur
  • Bedrijfstemperatuur 5°C tot 35°C (40°F tot 95°F)
  • Opslagtemperatuur -20°C tot 60°C (-5°F tot 140°F)
  • Relatieve vochtigheid 5% tot 95% RH
 • Certificering
  • FCC Class B
  • CE Class B
  • BSMI Class B
 • DSM-specificaties
  • Opslagbeheer
  • Maximaal formaat één volume 16 TB
  • Max. aantal interne volumes 256
  • Max. aantal iSCSI Target 10
  • Max. aantal iSCSI LUN 10
  • Ondersteund RAID-type
   • Synology Hybrid RAID
   • Basic
   • JBOD
   • RAID 0
   • RAID 1
  • RAID-migratie: Basic to RAID 1
  • Volume-uitbreiding met grotere HDD's
   • Synology Hybrid RAID
   • RAID 1
  • Volume-uitbreiding door een HDD toe te voegen: Synology Hybrid RAID
  • Bestandsuitwisseling
  • Max. gebruikersaccounts 1024
  • Max. groepen 256
  • Max. aantal gedeelde mappen 256
  • Max synchronisatietaken gedeelde map 2
  • Max. aantal gelijktijdige CIFS/AFP/FTP-verbindingen 128
  • Integratie van toegangsbeheerlijst (ACL) voor Windows
  • NFS Kerberos verificatie
 • Log Center: Syslog-gebeurtenissen per Seconde 100
 • Add-on Pakketten
 • Antivirus Essential
 • Audio Station
 • Cloud Station
 • Max. aantal gelijktijdige bestandsoverdrachten 128
 • Cloud Sync
 • Directory Server
 • DNS Server
 • Download Station
 • Max. aantal gelijktijdige downloadtaken 30
 • Glacier Backup
 • HiDrive Backup
 • iTunes Server
 • Java Manager
 • Mail Server
 • Mail Station
 • Media Server
 • DLNA Certification
 • Photo Station
 • RADIUS Server
 • Surveillance Station
  • Max IP-camera: (licenties vereist) 10 (inclusief 2 Gratis licentie)
  • Totaal FPS (H.264)
   • 300 FPS @ 720p (1280x800)
   • 90 FPS @ 1080p (1920×1080)
   • 60 FPS @ 3M (2048x1536)
   • 30 FPS @ 5M (2591x1944)
  • Totaal FPS (MJPEG)
   • 90 FPS @ 720p (1280x800)
   • 54 FPS @ 1080p (1920×1080)
   • 36 FPS @ 3M (2048x1536)
   • 20 FPS @ 5M (2591x1944)
 • Time Backup
  • Max. aantal taken 2
 • Video Station
  • Video transcoderen Groep 2
 • VPN Server
  • Max. aantal verbindingen 5
 • Milieu & verpakking
  • Milieu RoHS-conform
  • Inhoud van verpakking
   • Hoofdeenheid X 1
   • Welkomstnota X 1
   • Accessoirepakket X 1
   • Netstroomadapter X 1
   • Netsnoer X 1
   • RJ-45 LAN-kabel X 1

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer 20168452
Merk Synology
SKU fabrikant DS215j
Conditie Nieuw
Capaciteit harddisk ...GB
EAN 4711174721795