Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
  • Ook een fysieke winkel
    Kom langs voor reparatie en afhalen
  • Gratis verzending
    Vanaf €100,- (anders €4,95)
  • Uniek, doe een bod!
    Bepaal zelf jouw prijs


Momenteel niet leverbaar

Bekijk hiernaast alternatieven

HP Deskjet 2720e All-In-One Printer/Scanner/Kopiëren (7.5ppm, 4800dpi, USB+WiFi, Wit)

Meer Views

HP Deskjet 2720e

All-In-One Printer/Scanner/Kopiëren (7.5ppm, 4800dpi, USB+WiFi, Wit)

  • Nieuw product
  • Garantie: 2 jaar

Dit artikel is momenteel helaas niet leverbaar

  • Garantie: 2 jaar

  • Gratis verzending vanaf €100,-

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Uw bod is voor %s artikel(en) en incl. BTW.

Details

Alle basisfuncties die jij nodig hebt en nu nog gebruiksvriendelijker. Print, scan en kopieer alledaagse documenten en profiteer van een beter bereik en snellere, betrouwbaardere verbindingen met dual-band Wi-Fi. Geniet van een eenvoudige installatie met de HP Smart-app en werk vanaf elk apparaat. Verder beschikt dit model over HP+, het slimme printsysteem dat vooruitdenkt zodat je printer veiliger, productiever en duurzamer is.

Eenvoudige installatie. Eenvoudig printen.

Ga snel aan de slag met een eenvoudige stap-voor-stap installatie, via de HP Smart-app.[1] Verwerk taken met gemak en haal veel uit één apparaat: printen, scannen en kopiëren. Snel en eenvoudig afdrukken vanaf het bedieningspaneel. Print, scan en kopieer alledaagse documenten vanaf je smartphone, met de HP Smart-app.

Het gemak van draadloos

Profiteer van een beter bereik en snellere, betrouwbaardere verbindingen met dual-band Wi-Fi® dat zichzelf opnieuw instelt.[2] Maak verbinding via Bluetooth® en begin direct met printen vanaf je smartphone of tablet – gemakkelijke installatie.[3] Door de ingebouwde draadloze functionaliteit kun je binnen een netwerk gemakkelijk bestanden openen, printen en delen.

Nooit meer zonder inkt met Instant Ink

Zit nooit meer zonder inkt. En profiteer van handige vervanging van inktcartridges inclusief bezorging. Bespaar tot 70% met Instant Ink. Meld je aan en krijg inkt, bezorging én recycling vanaf € 0,99 per maand. De flexibele plannen zijn altijd kosteloos aan te passen of op te zeggen. Met de gratis recycling van je lege cartridges help je ons om gerecycled plastic te gebruiken in de productie van nieuwe printers.

HP+: Slim printen is nu een feit

Een HP+ printer die verbonden is met de cloud is slimmer. Hij houdt zichzelf up-to-date en is altijd gebruiksklaar. Inclusief de eerste 6 maanden Instant Ink; na 6 maanden betaal je een maandelijks bedrag, tenzij je hebt opgezegd. Printen en scannen altijd binnen handbereik. Geniet voor 2 jaar van geavanceerde productiviteitsfuncties met HP+. Kies voor HP+ en draag bij aan het stoppen van de ontbossing en een gesloten recyclingproces van cartridges.

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer 20181892
Merk HP
SKU fabrikant DeskJet 2720e
Conditie Nieuw
Type product Inkjet All-In-One kleur
EAN 0195161617973