Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
  • Ook een fysieke winkel
    Kom langs voor reparatie en afhalen
  • Gratis verzending
    Vanaf €100,- (anders €4,95)
  • Uniek, doe een bod!
    Bepaal zelf jouw prijs


Momenteel niet leverbaar

Bekijk hiernaast alternatieven

Apple MacBook Pro 2020 M1 8-core, 8GB RAM/512GB SSD, 13 inch 2560x1600, macOS Big Sur (Zilver)

Meer Views

Apple MacBook Pro 2020

M1 8-core, 8GB RAM/512GB SSD, 13 inch 2560x1600, macOS Big Sur (Zilver)

  • Nieuw product
  • Apple M1 processor
  • 512GB SSD
  • 8GB werkgeheugen
  • 13,3 inch scherm
  • QWERTY (internationaal) toetsenbord
  • 2560x1600 (WQXGA) resolutie
  • macOS Big Sur
  • Garantie: 1 jaar carry in

Dit artikel is momenteel helaas niet leverbaar

  • Garantie: 1 jaar carry in

  • Gratis verzending vanaf €100,-

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Uw bod is voor %s artikel(en) en incl. BTW.

Details

Apple MacBook Pro 13-inch 2020

MacBook Pro is nu nog beter. Met dank aan de krachtige Apple M1-chip kan MacBook Pro nu nog meer aan. De Apple M1-chip zorgt voor een enorme vooruitgang in prestaties van de centrale processor en de grafische mogelijkheden. Als kers op de taart geniet de MacBook Pro met M1-chip van een batterijduur tot maar liefst 20 uur. Dat is de langste batterijduur ooit in een Mac.

  • Apple M1-chip met 8C-CPU & 8C-GPU
  • Tot 3,8x snellere processor
  • Tot 5x snellere graphics
  • 16-core Neural Engine
  • Batterijduur tot 20 uur
  • Actieve koeling

In alles een pro

Met de krachtige MacBook van Apple ben je een ware pro. Door de Apple M1-chip ren je razendsnel door jouw werk heen. De snelle CPU levert namelijk tot wel 2,8 keer snellere prestaties op2. Ga je liever voor het grafische werk? Dan kun je op een nog hoger niveau genieten met een grafische processor die je tot en met 8 cores kunt uitbreiden. Zo zorg je voor maximaal 5 keer snellere prestaties2. MacBook Pro (2020) met M1-chip maakt van iedereen een pro.

Koeler dan ooit tevoren

MacBook Pro (2020) met M1-chip maakt gebruik van actieve koeling om de ongekende prestaties te ondersteunen. Wat je ook doet, MacBook Pro houdt het hoofd koel. Of je nu een video aan het bewerken bent of een zware game aan het spelen.

Door die krachtige M1-chip gaat MacBook Pro (2020) zuiniger om met het batterijverbruik. Hierdoor behaal je tot wel 20 uur aan batterijduur1. Ben je toevallig je oplader vergeten? Of werk je de hele dag op locatie? Dat is allemaal geen probleem voor MacBook Pro (2020) met M1-chip.

Fingerspitzengefühl

MacBook Pro maakt weer gebruik van Magic Keyboard, dat werd geïntroduceerd op de 16-inch MacBook Pro. Het schaarmechanisme heeft een key travel van 1 mm en zorgt dat je makkelijker, nauwkeuriger en stiller typt. Met de pijltoetsen in een omgekeerde T kun je soepel navigeren, of je nu bezig bent met coderegels, spreadsheets of een game. En dankzij de omgevingslichtsensor en de toetsen met achtergrondverlichting kun je ook bij weinig licht gewoon doortypen.

Het Force Touch trackpad behoort tot de beste ter wereld. Met subtiele verschillen in de hoeveelheid druk die je uitoefent kun je aangeven wat er moet gebeuren. De besturing is uiterst precies en je krijgt altijd dezelfde reactie, ongeacht waar je klikt. Bovendien is het trackpad groot genoeg voor MultiTouch-bewegingen als knijpen en scrollen. Je vingers vinden vanzelf de weg.

M1. Bombastische turbo

Apple introduceert voor het eerst haar eigen chips in MacBook en Mac mini. De Apple M1-chip combineert een CPU (centrale processor) en GPU (grafische processor) samen met miljarden transistoren van 5 nanometer. In combinatie met actieve koeling is MacBook Pro (2020) sterk genoeg voor de zwaarste omstandigheden. De chip bevat 8 cpu-cores, waarvan 4 krachtige en 4 energiezuinige. Wist je trouwens dat MacBook Pro nu ook verkrijgbaar is met nieuwe M2-chip? Ontdek meer over MacBook Pro met M2-chip!

MacBook Pro (2020) met M1-chip maakt gebruik van een verbeterde versie van machine learning. Door de 16-core Neural Engine is jouw MacBook nog slimmer en sneller. In combinatie met de M1-chip zorgt dit voor snelle geautomatiseerde processen. Kortom, jouw MacBook Pro weet wat jouw favoriete apps en taken zijn en start deze nog sneller op. Door de kracht van de, in huis gemaakte chip van Apple, en de snelle Neural Engine heb je met MacBook Pro (2020) de krachtigste en snelste MacBook ooit.

Eén voor allen, alles-in-één

Thunderbolt 3 is een geavanceerde universele poort die een hoge bandbreedte combineert met de veelzijdigheid van USB-C. En MacBook Pro heeft er twee. Je kunt ze gebruiken voor gegevensoverdracht, opladen en video-uitvoer, en ze hebben een doorvoersnelheid van tot wel 40 Gb/s. Dat is twee keer zo snel als Thunderbolt 2. Je devices sluit je eenvoudig aan met een kabel of adapter. En de Thunderbolt 3-connector is symmetrisch: je plugt ’m dus altijd in één keer goed in.

Gemaakt van 100% gerecycled aluminium

MacBook Pro is gemaakt van een speciaal door Apple gecreëerde aluminiumlegering, die even sterk en solide is én er net zo mooi uitziet, zonder dat we nieuw aluminium uit de grond hoeven te halen. Voor deze legering worden resten aluminiumschaafsel gebruikt, die tot op atoomniveau worden bewerkt. Het resultaat is een behuizing die net zo oogverblindend mooi en sterk is als al onze andere behuizingen.

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer 20182501
Merk Apple
SKU fabrikant MacBook Pro 2020
Productserie Apple MacBook Pro
Type laptop/tablet Notebook
Conditie Nieuw
Kleur Zilver
Garantietermijn 1 jaar carry in
Processortype Apple M1
Aantal processor-cores 8-Core (Octa-Core)
Geheugengrootte 8GB
Geheugentype Gesoldeerd
Capaciteit SSD 512GB
Schermdiagonaal 13.3 inch
Resolutie 2560x1600 (WQXGA)
Aanraakgevoelig scherm Nee
Type backlight Edge-Lit LED
Beeldverhouding 16 : 10
Schermcoating Glanzend (Glossy)
Videocontroller Apple M1 8-core GPU
Type camera Webcam
Netwerken 5GHz-ondersteuning, Draadloos (WLAN/WiFi), Bluetooth
Videoaansluitingen 2x Thunderbolt 3, DP 1.4/HDMI 2.0 (over USB-C)
I/O poorten Jackplug 3.5mm, Thunderbolt 3, USB 3.2 (Gen2, 10Gb/s), USB Type-C
Overige voorzieningen FaceTime HD camera, Microfoon, Speaker(s)
Toetsenbordindeling QWERTY (internationaal)
Numerieke keypad Nee
Bediening via Toetsenbord, Touchpad/Trackpad
Besturingssysteem macOS Big Sur
Taal besturingssysteem Nederlands
EAN 0194252167328
Alternatieve EAN 0194252167502
Alternatieve SKU MYDC2N/A, MYDC2ZE/A, A2338