Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
  • Ook een fysieke winkel
    Kom langs voor reparatie en afhalen
  • Gratis verzending
    Vanaf €100,- (anders €4,95)
  • Uniek, doe een bod!
    Bepaal zelf jouw prijs


Momenteel niet leverbaar

Bekijk hiernaast alternatieven

TP-LINK TD-W8960N 300Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router

Meer Views

TP-LINK TD-W8960N

300Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router

  • Nieuw product
  • Garantie: 2 jaar

Dit artikel is momenteel helaas niet leverbaar

  • Garantie: 2 jaar

  • Gratis verzending vanaf €100,-

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Uw bod is voor %s artikel(en) en incl. BTW.

Details

300Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router
De 300Mbps draadloze N ADSL2+ Modem Router TD-W8960N is een modem router met hoge prestaties die de volle snelheid van de ADSL2+ norm biedt met de grote betrouwbaarheid en een kostenbesparende toepassing voor woning en kleine bedrijven. Het combineert de functie van een hoge snelheid DSL modem, een 4-poorts 10/100Mbps NAT router en een draadloos N toegangspunt. Met de TD-W8960N kunt u gemakkelijk een veilig draadloze hoge snelheid internetverbinding creëren en files, muziek, foto’s en printers met meerdere computers delen.

  • ADSL 2/2+ modem, draadloos N toegangspunt en 4-poortsrouter, in één toestel.
  • Draadloze N met een snelheid tot 300Mbps maakt dit ideaal voor bandbreedte-intensieve of aan vertragingen onderhevige toepassingen zoals online-gaming, internettelefonie en zelfs HD video-streaming.
  • Eenvoudige één-toets draadloze beveiligingsencryptie met de knop Quick Security Setup
  • Ondersteunt IPSec VPN-tunnels voor een beveiligde verbinding tussen het bedrijfsnetwerk en uw woning of kantoor.


Kant en klare oplossing
De TD-W8960N is een 3-in-1 apparaat dat de functies van een hoge snelheid DSL modem, een 4-poorts 10/100Mbps NAT router en een draadloze N toegangspunt combineert. Met een telefoonlijn zet de TD-W8960N een hoge snelheid ADSL2+ internetverbinding op. Eenmaal ingesteld kunnen de vaste/draadloze functie van het apparaat worden gebruikt om media te delen tussen apparaten, te browsen op internet, te spreken met een IP Phone, of zelfs een HD video te streamen. Bespaar tijd en geld door één apparaat te gebruiken in plaats van meerdere die meer tijd vergen voor het instellen en meer kabelruimte innemen.

Ongelooflijke draadloze ervaring
De TD-W8960N is een hoge snelheid toepassing die voldoet aan de IEEE 802.11n norm met draadloze overdrachtssnelheden tot 300Mbps. Hij heeft MIMO technologie, twee ontkoppelbare Omnidirectionele antennes waardoor een betere draadloze prestatie, overdrachtssnelheden, stabiliteit en dekking worden verkregen. Gebruikers kunnen tot 15x de snelheid en tot 5x het bereik van conventionele 11g producten behalen en hun hoge-snelheids DSL internetverbinding, foto’s, muziek, files en zelfs de zware bandbreedte verbruikende applicaties als draadloze HD video streaming delen - deze kunnen niet worden ondersteund door 11g producten -, van waar ook in huis of zelfs in de tuin!

Toegang hoge snelheid internet
Anders dan internet met een inbelverbinding, is een DSL-verbinding altijd aan, zodat u niet hoeft in te bellen of te wachten op toegang tot het web. De TD-W8960N, die de laatste ADSL norm ondersteunt, geeft hogere prestaties (tot 24Mbps downstream) en een groter bereik vanaf het centrale kantoor van uw ISP (Internet Service Provider). Dit apparaat ondersteunt ook TR-069 , dat automatisch de firmware en andere instellingen van het apparaat update wanneer ze beschikbaar komen op de ISP.

VPN Supported
Supports VPN-enabled devices/clients or a set-up of a new VPN server.

IPSec VPN
Met de IPSec VPN (van site naar site) functie, is de TD-W8960N niet langer een gewone draadloos ADSL modem router, hij kan ook werken als een VPN gateway, die tot 10 IPSec VPN tunnels gelijktijdig ondersteunt. De VPN (Virtual Private Network) functie kan geëncrypteerde tunnels creëren tussen het bedrijfsnetwerk en de gebruikers op afstand. Deze tunnels gebruiken virtuele verbindingen in plaats van een specifieke, echte-wereldverbinding zoals een vaste verbinding. Gebruikers moeten dan rekening houden met de volledige data privacy voor de veilige toegang tot en uitwisseling van hun meest gevoelige data van het thuisnetwerk naar het bedrijfsnetwerk of tussen filialen met TD-W8960N.

WPS Ondersteund
Druk de "WPS" knop in om automatisch een beveiligde WPA verbinding te creëren.

Easy Setup Assistant
De CD bevat de Easy Setup Assistant met meertalige ondersteuning. De gebruiker kan zijn moedertaal selecteren bij het instellen van het apparaat en zijn internetverbinding, draadloze netwerkinstellingen en beveiligingsconfiguraties doen zonder het gebruik van een meertalig woordenboek. Dit voordeel stelt zelfs nieuwe gebruikers in staat hun producten zonder het verlies van sleuteleigenschappen in te stellen. Gebruikers hoeven simpelweg alleen de gebundelde Auto-run CD van TD-W8960N te gebruiken voor een snelle en probleemloze instelling van hun netwerk in enkele minuten.

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer 20177134
Merk TP-LINK
SKU fabrikant TD-W8960N
Type netwerkproduct Router / modem
Conditie Nieuw
WiFi eigenschappen 802.11n (Wi-Fi 4), 802.11g, 802.11b, Wireless-N 300Mbps, Wireless-G 108Mbps, Wireless-G 54Mbps
Aantal netwerkpoorten 4
Netwerken Draadloos (WLAN/WiFi), Bedraad 100Mbps
Compatible besturingssystemen Linux, Mac OS, UNIX, Windows 10 32-bit, Windows 10 64-bit, Windows 7 32-bit, Windows 7 64-bit, Windows 8 32-bit, Windows 8 64-bit, Windows 8.1 32-bit, Windows 8.1 64-bit, Windows Server NT 4.0, Windows Vista 32-bit, Windows Vista 64-bit, Windows XP 32-bit, Windows XP 64-bit
EAN 6935364060343