Prijzen inclusief BTW | 14 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Minimaal 1 jaar garantie
  • Ook een fysieke winkel
    Kom langs voor reparatie en afhalen
  • Gratis verzending
    Vanaf €100,- (anders €4,95)
  • Uniek, doe een bod!
    Bepaal zelf uw prijs


Dell 482-BBBN OptiPlex Micro All in One Mount voor micro PC behuizing (Zwart, BHD-MFF-D7)

Meer Views

Dell 482-BBBN

Dell 482-BBBN OptiPlex Micro All in One Mount voor micro PC behuizing (Zwart, BHD-MFF-D7)

€ 38,95

Incl. BTW
Voorraad 140

?

Uw bod is voor %s artikel(en) en incl. BTW.

Details

Werk uw OptiPlex discreet weg achter het scherm
De Dell OptiPlex Micro All in One Mount biedt een veilige en discrete plaatsing van uw OptiPlex Micro PC. Dankzij de geïntegreerde sleufvergrendeling vormt deze oplossing niet alleen bescherming voor uw computer, maar kunt u ook de behuizing netjes achter het scherm wegwerken.

Meer veiligheid met alle rekenkracht
Met de OptiPlex Micro All in One Mount houdt u uw systeem veilig en kunt u gemakkelijk bij alle aansluitingen. Geniet van een gestroomlijnde werkruimte met snelle toegang tot uw OptiPlex Micro systeem terwijl het daadwerkelijke systeem veilig is weggewerkt tijdens het dagelijkse gebruik.

Een opgeruimd bureau
Monteer uw OptiPlex computer achter een flatscreen-beeldscherm voor een opgeruimd bureau met meer werkruimte. Met de OptiPlex Micro All in One Mount kunt u uw desktop helemaal aan uw workflow en organisatorische eisen aanpassen.

De ideale combinatie met OptiPlex Micro systemen
De Dell OptiPlex Micro All in One Mount is speciaal ontworpen en getest voor gebruik met Micro systemen. Uw OptiPlex-systeem laat zich in een handomdraai klaarmaken voor gebruik en beveiligen dankzij het kabelslot (apart verkrijgbaar).

Wat is er inbegrepen?
Dell OptiPlex Micro All-in-One Mount

De Dell OptiPlex Micro All in One Mount is speciaal ontworpen en getest voor gebruik van systemen met OptiPlex Micro. Uw OptiPlex-systeem laat zich in een handomdraai klaarmaken voor gebruik en beveiligen dankzij het kabelslot (apart verkrijgbaar). Hiermee is uw OptiPlex Micro PC veilig en discreet te plaatsen. Monteer uw OptiPlex computer achter een flatscreen-beeldscherm voor een opgeruimd bureau met meer werkruimte. Dankzij de geïntegreerde sleufvergrendeling vormt deze oplossing niet alleen bescherming voor uw computer, maar kunt u ook de behuizing netjes achter het scherm wegwerken. Met al deze functies en nog vele andere geniet u van een gestroomlijnde werkruimte met snelle toegang tot uw OptiPlex Micro systeem terwijl het daadwerkelijke systeem veilig is weggewerkt tijdens het dagelijkse gebruik.

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer 20177516
EAN 5397063775972
Merk Dell
SKU fabrikant 482-BBBN
Conditie Nieuw
Kleur Zwart
Alternatieve SKU DP/N: 2DK25, X2JVC
Alternatieve EAN 5397063784882, 0884116202981