Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
  • Ook een fysieke winkel
    Kom langs voor reparatie en afhalen
  • Gratis verzending
    Vanaf €100,- (anders €4,95)
  • Uniek, doe een bod!
    Bepaal zelf jouw prijs


Momenteel niet leverbaar

Bekijk hiernaast alternatieven

Samsung Syncmaster B2430H 24

Meer Views

Samsung Syncmaster B2430H

24" Full-HD monitor (1920x1080, 5ms, 1K:1, Composiet, DVI-D, HDMI, VGA)

  • Refurbished product
  • 24 inch scherm
  • 1920x1080 (Full-HD) resolutie
  • Garantie: 1 jaar

Dit artikel is momenteel helaas niet leverbaar

  • Garantie: 1 jaar

  • Gratis verzending vanaf €100,-

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Uw bod is voor %s artikel(en) en incl. BTW.

Details

Voor wie gewoon goed niet goed genoeg is, is er nu de Samsung SyncMaster B2430H 24 inch HD monitor. De Samsung SyncMaster B2430H heeft een geavanceerde technologie die zorgt voor een ongeëvenaarde beeldkwaliteit met een dynamische contrastverhouding van 70 000:1, Full HD 1920 x 1080 en HDMI-connectiviteit. Deze monitor is refurbished en verkeert in keurige staat.

Uiterlijk

Deze 24"-monitor is voorzien van een luxueuze, zwarte glansfinish met als accent een sierlijke acrylstrip aan de onderkant van de omlijsting.

Beeld

Samsungs ultrahoge dynamische contrastverhouding van 70 000:1 met automatische regeling van de achtergrondverlichting zorgt ervoor dat de donkere tinten dieper en intenser zijn en de lichte tinten helderder en opvallender. Hierdoor geniet je van de levensechte beelden met volle, levendige kleuren en een schitterende natuurlijke intensiteit. Voor wat betreft de beelddetails, steekt deze monitor met kop en schouders boven normale monitoren uit.

Altijd de ideale kijkhoek

Het maakt niet uit of je nu staat, zit of ligt. De MagicAngle van Samsung zorgt ervoor dat de film altijd op de voorgrond staat en dat je altijd lekker kunt kijken. Waar deze Samsung-monitor ook neer wordt gezet, met de 5 instellingen van de kijkhoekregelfunctie kan de kijkhoek zo aangepast worden dat het altijd lijkt alsof je recht voor het scherm zit.

Prestaties

Met een responstijd van 5 ms presteert de monitor zelfs bij de snelst bewegende scènes perfect. Met deze indrukwekkende, vloeiende bewegingsweergave worden films, games en internetgestreamde content weergegeven zonder lijnbibber, wazigheid en ghosting, wat op langzamere monitoren wel voor kan komen. Zo word je volledig meegevoerd door deze kijkbelevenis.

Milieuvriendelijk & Energiezuinig

De MagicEco-functie maakt het mogelijk om met een helderheid van 100%, 75% of 50% te werken om zo energie en geld te besparen. Met de automatische uitschakeltimer kan de gebruiker nog meer energie besparen door de monitor zo in te stellen dat deze zichzelf uitschakelt op een bepaalde tijd. En dit zorgt er ook nog eens voor dat de monitor langdurig optimaal blijft presteren en langer meegaat.

MagicReturn functie

Met de Samsung-functie MagicReturn gaat de content van jouw tweede monitor nooit meer verloren gaat. Als de kabel losraakt en het signaal verdwijnt, dan zet MagicReturn voor het uitschakelen automatisch de content over van dat scherm naar de andere monitor. Dit is helemaal geen tovertruc. Dit is gewoon wetenschappelijke kennis over het delen van content.

Jouw eigen persoonlijke knop

Met de innovatieve Customized Key-functie van Samsung ligt het optimaliseren van je entertainment letterlijk binnen handbereik. Je kunt jouw eigen favoriete functie toekennen aan de Customized Key en deze zo in een oogwenk oproepen.

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer 20179704
Merk Samsung
SKU fabrikant Syncmaster B2430H
Productserie Samsung SyncMaster
Conditie Refurbished
Kleur Zwart
Garantietermijn 1 jaar
Schermdiagonaal 24 inch
Resolutie 1920x1080 (Full-HD)
Beeldverhouding 16 : 9
Dotpitch (mm) 0,277 mm
Reactietijd 5 ms
Schermcoating Mat (Anti-Glare)
Aanraakgevoelig scherm Nee
Kijkhoek horizontaal 170 graden
Kijkhoek verticaal 170 graden
Helderheid (cd/m2) 300
Contrastratio (statisch) 1000 : 1
Videoaansluitingen HDMI, DVI-D (digitaal), VGA, Composiet
VESA montage 75mm x 75mm
EAN 8808993675531
Alternatieve SKU LS24PUHKF, LS24PUHKF/EN