Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
  • Ook een fysieke winkel
    Kom langs voor reparatie en afhalen
  • Gratis verzending
    Vanaf €100,- (anders €4,95)
  • Uniek, doe een bod!
    Bepaal zelf jouw prijs


Momenteel niet leverbaar

Bekijk hiernaast alternatieven

Eizo FlexScan EV2456 24

Meer Views

Eizo FlexScan EV2456

24" IPS (1920x1200, 16:10, DisplayPort+DVI+HDMI+VGA,speakers) (B-keus) NO STAND

  • Refurbished B-keus product
  • 24 inch scherm
  • 1920x1200 (WUXGA) resolutie
  • IPS paneel
  • Garantie: 1 jaar

Dit artikel is momenteel helaas niet leverbaar

  • Garantie: 1 jaar

  • Gratis verzending vanaf €100,-

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Uw bod is voor %s artikel(en) en incl. BTW.

Details

Geleverd als B-keus

Deze monitor wordt in verband met een kleine onvolkomenheid zoals een klein krasje, putje of (één of enkele) dode pixels in het scherm tegen een zéér scherpe prijs geleverd als B-keuze product. Het betreft hier slechts optische schade die de werking van het product nauwelijks in de weg zit. Je krijgt uiteraard gewoon het volledige jaar garantie dat je van ons gewend bent te krijgen op dit product.

Geleverd zonder monitorvoet

Deze monitor wordt geleverd zonder voet, u kunt de monitor middels VESA bevestigen op een bureaubeugel.

De EIZO FlexScan EV2456 voldoet aan de hoogste eisen voor een moderne beeldschermwerkplek. Zowel de beeldkwaliteit als de ergonomie zijn uitmuntend. Met 1920x1200 beeldpunten, een IPS-LCD-module met LED-backlight en een ontspiegeld oppervlak blinkt dit scherm uit door een zeer gedetailleerde en voortreffelijke beeldweergave.

Beeldkwaliteit

Het is niet eenvoudig om een monitor te bouwen met een hoge nauwkeurigheid, helderheid, contrast en scherpte. We ontwikkelen onze monitortechnologie continu verder, maken gebruik van high-end-materialen en vertrouwen op een zorgvuldige fabriekskalibratie van iedere monitor. Hierdoor kunt u altijd vertrouwen op een uitstekende beeldweergave.

Optimale beeldkwaliteit dankzij IPS-panel

De monitor levert een uitmuntende beeldkwaliteit die is gebaseerd op drie pijlers: excellente resolutie van 1920 x 1200 pixels, maximaal contrast van 1000:1 en een stabiele helderheid met tot 350 cd/m². Dat betekent: U geniet van haarscherpe tekstcontouren, stralende illustraties en heldere beelden. Dankzij de hoogwaardige IPS-panels met LED-backlight blijven contrasten en kleuren vanuit elke kijkhoek stabiel.

Zorgvuldige kleurregeling

Een foto wordt pas perfect als de kleuren perfect zijn. Daarom beschikken monitoren van EIZO over een Look-Up Table (LUT) van ten minste 10 bit, waardoor kleurinformatie aanzienlijk preciezer wordt toegewezen dan bij een 8-bits LUT. Fijne kleurnuances zorgen voor perfect weergegeven overgangen en ondersteunen daarnaast de mogelijkheid om de instellingen heel precies af te stemmen. De witpuntwaarde kan bijvoorbeeld in stappen van 500 worden ingesteld van 4000 tot 10.000 Kelvin – zonder dat er details verloren gaan.

Overdrive voor snelle overgangen tussen beelden


Snel, sneller, Overdrive. De Overdrive-functie versnelt het overschakelen tussen beelden, waardoor de grijs-naar-grijs-reactietijd gemiddeld slechts 5 ms bedraagt. Films en snelle overgangen tussen beelden ziet u zonder dat er nog iets van het vorige beeld achterblijft.

Ergonomie

FlexScan-monitoren zorgen voor een ergonomische inrichting van de werkplek. De monitoren voorkomen niet alleen rug- en oogklachten, maar passen zich ook aan de individuele behoeften van de gebruiker aan. Want wij vinden dat u zich niet zou moeten aanpassen aan uw werkplek, maar uw werkplek aan u.

Met Auto EcoView energie besparen en uw ogen beschermen

Overdag, 's nachts, licht, donker: Het maakt niet uit wanneer en hoe u werkt, de functie Auto EcoView meet voortdurend de verandering van het omgevingslicht en optimaliseert het beeldscherm met de ideale helderheidswaarden. Volledig automatisch met behulp van een sensor. De voordelen: Storende verblindingen worden verminderd, uw ogen worden niet zo snel moe. Een speciale tweepuntsaansturing zorgt continu voor de gewenste beeldschermhelderheid door rekening te houden met de in de loop van de dag meest lichte en meest donkere omgeving. Nog een pluspunt: Dankzij de automatische helderheidsaanpassing bespaart u tot maar liefst 50 % stroom in vergelijking met een monitor die permanent op maximale helderheid staat ingesteld.

Vanzelfsprekend kunt u de monitor ook nog steeds handmatig instellen. Daarbij dient de EcoView-index als hulpmiddel om te zien hoe milieuvriendelijk en besparend uw instelling is.

Flikkervrij: omwille van de ogen

Om uw ogen te beschermen, ontwikkelde EIZO een hybride technologie voor de regeling van de achtergrondverlichting. Dit combineert de voordelen van de gebruikelijke PWM-regeling (pulsbreedtemodulatie) en een gelijkstroomregeling (gelijkstroom). Bij PWM-regeling worden veel hogere frequenties gebruikt dan bij standaard PWM-methoden. Het resultaat: een flikkervrije kijkervaring met behoud van beeldkwaliteit en kleurstabiliteit. Bovendien kunt u, in vergelijking met gelijkstroomregeling, de helderheid aanpassen tot minder dan 1% van de maximumwaarde in donker verlichte kamers. Het voordeel: uw scherm blijft zelfs in deze omstandigheden vrij van schittering.

Dat de EIZO FlexScan-monitoren flikkervrij zijn en weinig blauw licht bevatten, is gecertificeerd door TÜV Rheinland.

Ontspiegeling: meer beeld, minder reflectie

De EV2456 heeft een optimaal ontspiegeld displayoppervlak. Doordat weerspiegelingen door de verstrooiing van gereflecteerd licht tot een minimum worden beperkt, voorkomt de EV2456 overbelasting van de ogen. Dit gaat vermoeidheid van de ogen tegen en voorkomt geforceerde houdingen voor de monitor, die veel mensen aannemen om verblindingseffecten te voorkomen.

Flexibele standaard

Ergonomisch en stabiel: de verstelbare standaard heeft ergonomie hoog in het vaandel staan. U kunt de monitor draaien, zwenken en kantelen op de manier die voor uw rug, nek en zithouding het meest comfortabel is. Hij kan traploos in hoogte worden versteld en tot bijna aan het bureau of de voet van de standaard worden neergelaten. Hierdoor kunt u de bovenste rij beelden ergonomisch onder ooghoogte plaatsen.

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer 20182471
Merk Eizo
SKU fabrikant Eizo FlexScan EV2456
Productserie Eizo FlexScan
Conditie Refurbished B-keus
Kleur Zwart
Garantietermijn 1 jaar
Schermdiagonaal 24 inch
Resolutie 1920x1200 (WUXGA)
Beeldverhouding 16 : 10
Dotpitch (mm) 0.27
Reactietijd 5 ms
TFT techniek IPS paneel
Type backlight Edge-Lit LED
Schermcoating Mat (Anti-Glare)
Kijkhoek horizontaal 178 graden
Kijkhoek verticaal 178 graden
Helderheid (cd/m2) 350
Contrastratio (statisch) 1000 : 1
Videoaansluitingen HDMI, DisplayPort, DVI-D (digitaal), VGA
Overige voorzieningen Speaker(s), USB 3.2 hub
VESA montage 100mm x 100mm
EAN 4995047049722