Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
  • Ook een fysieke winkel
    Kom langs voor reparatie en afhalen
  • Gratis verzending
    Vanaf €100,- (anders €4,95)
  • Uniek, doe een bod!
    Bepaal zelf jouw prijs


Momenteel niet leverbaar

Bekijk hiernaast alternatieven

Dell UltraSharp U2422H 24

Meer Views

Dell UltraSharp U2422H

24" Wide LED IPS TFT (1920x1080, 16:9, DP+HDMI, USB3.2, USB-C)

  • Refurbished product
  • 24 inch scherm
  • 1920x1080 (Full-HD) resolutie
  • IPS paneel
  • Garantie: 1 jaar

Dit artikel is momenteel helaas niet leverbaar

  • Garantie: 1 jaar

  • Gratis verzending vanaf €100,-

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Uw bod is voor %s artikel(en) en incl. BTW.

Details

Deze monitor is professioneel refurbished en verkeert in keurige staat. U krijgt er een vol jaar That's IT! garantie op. Zo koopt u voor weinig geld een absoluut topkwaliteit scherm met de vertrouwde service van That's IT!

De volgende kabels worden meegeleverd:

  • Stroomkabel
  • DisplayPort-kabel
  • USB kabel

Verhoog uw productiviteit, comfortabel

Ontworpen met het oog op Wellness: Optimaliseer het comfort van de ogen met ComfortView Plus, een ingebouwd laag blauw lichtscherm dat de straling van blauw licht vermindert en tegelijk uitstekende kleuren levert.

Consistente, levendige kleuren: Profiteer van een brede kleur dekking van 100% sRGB, 100% rec. 709 en 85% DCI-P3.

In-plane switching-technologie: Zie consistente kleuren en beeldkwaliteit over een brede kijkhoek van 178/178 graden.

Zie meer details: Geniet van superieure schermhelderheid met Full HD met een resolutie van 1080 op dit 23,8-inch scherm.

Naadloze weergave: Breid uw weergave uit met vrijwel randloze InfinityEdge. Met een ultradunne bezel met vier zijden kunt u werken met een overzichtelijk beeldscherm van rand tot rand. Gebruik de Daisy-Chain-functie voor een naadloze opstelling met meerdere monitoren.

Verhoog de productiviteit: Verhoog uw productiviteit met tot 21% wanneer u twee samen gebruikt. De OSD-instellingen (scherm menu) van de ene monitor kunnen worden gesynchroniseerd over verbonden monitoren voor eenvoudige opstelling van meerdere monitoren.

Verbinding met productiviteit

Uitgebreide connectiviteit: Maak eenvoudig verbinding met uw apparaten met uitgebreide connectiviteit, zoals DP, HDMI en Super Speed USB 10 Gbps. Met de snelle toegangspoorten aan de voorzijde van de monitor kunt u eenvoudig verbinding maken met randapparatuur en het opladen van mobiele telefoons met maximaal 15 w via USB-C.

Snelle verbindingen: USB Super Speed 10 Gbps-poorten zorgen voor snellere overdracht van gegevenssnelheden tussen de PC en randapparaten die zijn aangesloten op de monitor.

Groen denken voor vandaag en morgen

Milieustandaarden: Deze monitor is gemaakt van 85% PCR (recyclebare plastic na de consument) en voldoet aan de nieuwste milieustandaarden zoals ENERGY STAR® en TCO Certified Edge, en is EPEAT Gold-geregistreerd.

Milieubewuste verpakking: om de impact van onze productie voor het milieu te beperken, wordt deze monitor zonder piepschuim verzonden en is de verpakking gemaakt uit minimaal 75% gerecycled karton.

Energiebesparing: bespaar energie wanneer uw monitor niet wordt gebruikt met PowerNap, een functie die uw monitor dimt of in de slaapstand zet wanneer deze niet wordt gebruikt.

Duurzaamheid bevorderen: Dell Technologies streeft ernaar de impact op het milieu gedurende de hele levenscyclus van het product te beperken.

Past perfect in elke situatie

Stijl voldoet aan functie: De U2422H is vervaardigd met Premium Platinum Silver afwerking en wordt geleverd met een kleine basis en een verbeterd ontwerp voor kabelbeheer dat de kabels in de monitor uitbreidingskaart verbergt voor een opgeruimd bureauruimte. Navigeer en pas de instellingen van uw beeldscherm aan met de gebruiksvriendelijke joystickbediening.

Beweegt met u mee: Pas uw comfort aan met een kantel-, draai-, draai-en hoogteverstelling tot maximaal 150mm voor optimaal kijkcomfort.

Dell Display Manager

Productief op elk niveau: met Easy Arrange kunt u eenvoudig meerdere applicaties op één of meer schermen openen met 38 vooraf ingestelde vensterpartities en de mogelijkheid om maximaal vijf vensters aan te passen, zodat u verbeterde mogelijkheden hebt voor multitasking.

Naadloze overgangen: de functie voor automatisch terugzetten onthoudt waar u bent gebleven, zodat applicaties teruggaan naar het punt waar u bent gebleven, zelfs nadat de computer is uitgeschakeld.

Meer manieren om te beheren: met asset management-rapporten kunnen IT-beheerders monitorinformatie snel vastleggen en volgen. Ze kunnen ook meerdere monitors tegelijk configureren via één installatie.

De sleutel tot gemak: met sneltoetsen kunt u nog meer tijd besparen, zodat u eenvoudig uw beeldschermbeheerinstellingen kunt configureren en dus sneller aan de slag kunt gaan.

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer 20182109
Merk Dell
SKU fabrikant UltraSharp U2422H
Productserie Dell UltraSharp
Conditie Refurbished
Kleur Aluminium, Zwart
Meegeleverd Displayport kabel, Stroomkabel, USB A-C kabel
Garantietermijn 1 jaar
Schermdiagonaal 24 inch
Resolutie 1920x1080 (Full-HD)
Beeldverhouding 16 : 9
Dotpitch (mm) 0.275
Reactietijd 8 ms
TFT techniek IPS paneel
Type backlight Edge-Lit LED
Schermcoating Mat (Anti-Glare)
Aanraakgevoelig scherm Nee
Kijkhoek horizontaal 178 graden
Kijkhoek verticaal 178 graden
Helderheid (cd/m2) 250
Contrastratio (statisch) 1000 : 1
Videoaansluitingen HDMI, DisplayPort
Overige voorzieningen USB 3.2 hub
Ergonomie Hoogte verstelbaar, Verticaal kantelbaar, Zwenken (horizontaal), 90° draaibaar (Pivot)
VESA montage 100mm x 100mm
EAN 0884116390718