Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
  • Ook een fysieke winkel
    Kom langs voor reparatie en afhalen
  • Gratis verzending
    Vanaf €100,- (anders €4,95)
  • Uniek, doe een bod!
    Bepaal zelf jouw prijs


Momenteel niet leverbaar

Bekijk hiernaast alternatieven

Dell Professional P2720D 27 inch Wide LED IPS TFT (2560x1440, 16:9, DisplayPort + HDMI, USB3.2)

Meer Views

Dell Professional P2720D

27 inch Wide LED IPS TFT (2560x1440, 16:9, DisplayPort + HDMI, USB3.2)

  • Refurbished product
  • 27 inch scherm
  • 2560x1440 (QHD/WQHD) resolutie
  • IPS paneel
  • Garantie: 1 jaar

Dit artikel is momenteel helaas niet leverbaar

  • Garantie: 1 jaar

  • Gratis verzending vanaf €100,-

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Uw bod is voor %s artikel(en) en incl. BTW.

Details

Deze monitor is professioneel refurbished en verkeert in keurige staat. Geleverd inclusief een stroomkabel en DisplayPort-kabel en met een heel jaar garantie.

De monitor wordt op een afwijkende standaard/voet geleverd dan op de afbeeldingen getoond wordt. Het betreft hier een modern model Dell-standaard met dezelfde ergomische verstelmogelijkheden (draaien, kantelen, etcetera). U wordt hier niet slechter van en één en ander ziet er keurig uit.

Dell 27 inch monitor - P2720D

Zie meer en doe meer met een 27-inch QHD-monitor die uw werkruimte uitbreidt en u een beter overzicht geeft van al uw belangrijke taken.

Zie meer, zodat u nog meer kunt doen

Breid uw productiviteitswerkruimte uit: dit enorme diagonale scherm van 27 inch met een resolutie van QHD 2560 x 1440 biedt meer schermruimte dan FHD.

Hoge energiezuinigheid met duidelijkere, scherpere beelden: met een hogere PPI dan FHD biedt deze Energy Star-compatibele monitor scherpe, duidelijkere details en is efficiënter dan modellen die niet aan de normen voldoen.

Ervaar naadloze weergaven: werk met een ononderbroken weergave op meerdere schermen. En wanneer u twee monitoren tegelijk gebruikt, kunt u uw productiviteit tot 21%i verhogen.

Optimaliseren en organiseren met Dell Display Manager

Productief op elk niveau: met Easy Arrange kunt u eenvoudig meerdere applicaties op één of meer schermen openen met 38 vooraf ingestelde vensterpartities en de mogelijkheid om maximaal vijf vensters aan te passen, zodat u kunt beschikken over verbeterde mogelijkheden voor multitasking.

Naadloze overgangen: de functie voor automatisch terugzetten onthoudt waar u bent gebleven, zodat applicaties teruggaan naar het punt waarop u bent gebleven, zelfs nadat u de computer hebt uitgeschakeld.

Meer manieren om te beheren: met assetbeheerrapporten kunnen IT-beheerders de monitorinformatie snel vastleggen en volgen, evenals meerdere monitoren tegelijk configureren via één installatie.

De sleutel tot gemak: met sneltoetsen kunt u nog meer tijd besparen, zodat u eenvoudig uw beeldschermbeheerinstellingen kunt configureren zodat u sneller aan het werk kunt.

De functies om productiviteit te ondersteunen

Flexibiliteit voor de hele dag door comfort: met de mogelijkheid om uw monitor te kantelen, te draaien, te roteren en aan te passen aan uw behoeften, blijft u de hele dag comfortabel.

Meer scherm. Minder bureauruimte: de kleine basis neemt minder ruimte in beslag zodat uw bureau opgeruimd wordt.

Aangenaam voor de ogen: optimaliseer het comfort van uw ogen met een flikkervrij scherm en ComfortView, een functie die tot 60% van de straling van schadelijk blauw licht vermindert.

Geniet van het beeld: ervaar vrijwel naadloze weergaven met consistente kleuren over een brede kijkhoek van 178°/178° met in-plane switching (IPS).

Aanpasbaar comfort: pas uw werkruimte aan uw specifieke behoeften aan met VESA-compatibele beugels en standaarden. Klik uw monitor gewoon op zijn plaats met behulp van de Quick Release-sleuven achter het monitorpaneel voor snelle en eenvoudige installatie.

Groen denken voor vandaag en morgen

Milieunormen: deze monitoren voldoen aan de nieuwste regelgeving en milieunormen zoals ENERGY STAR®, EPEAT®-geregistreerd indien van toepassing, RoHS-conform, TCO-gecertificeerd beeldscherm.

Energiebesparing: bespaar energie wanneer uw monitor niet wordt gebruikt in combinatie met PowerNap, een functie die uw monitor in de slaapstand zet wanneer deze niet wordt gebruikt.

Gerecycled plastic: we verminderen onze impact op het milieu met meer dan 75% van onze geselecteerde monitoren met minimaal 25% gerecycled plastic via het 'gesloten-lusprogramma' van Dell.

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer 20181800
Merk Dell
SKU fabrikant Professional P2720D
Productserie Dell Professional
Conditie Refurbished
Kleur Zilver, Zwart
Garantietermijn 1 jaar
Schermdiagonaal 27 inch
Resolutie 2560x1440 (QHD/WQHD)
Beeldverhouding 16 : 9
Dotpitch (mm) 0,233mm
Reactietijd 8 ms
TFT techniek IPS paneel
Type backlight Edge-Lit LED
Schermcoating Mat (Anti-Glare)
Aanraakgevoelig scherm Nee
Kijkhoek horizontaal 178 graden
Kijkhoek verticaal 178 graden
Helderheid (cd/m2) 350cd/m²
Contrastratio (statisch) 1000 : 1
Videoaansluitingen HDMI, DisplayPort
Overige voorzieningen Anti-diefstal slotgat, USB 3.2 hub
Ergonomie Hoogte verstelbaar, Verticaal kantelbaar, Zwenken (horizontaal), 90° draaibaar (Pivot)
VESA montage 100mm x 100mm
EAN 0884116365358