Minimaal 1 jaar garantie | 30 dagen niet goed, geld terug | Gratis retourzending | Prijzen inclusief BTW
  • Ook een fysieke winkel
    Kom langs voor reparatie en afhalen
  • Gratis verzending
    Vanaf €100,- (anders €4,95)
  • Uniek, doe een bod!
    Bepaal zelf jouw prijs


Momenteel niet leverbaar

Bekijk hiernaast alternatieven

Dell Alienware AW3821DW 38 inch Curved UltraWide, G-Sync, HDR (3840x1600, 1ms, DP+2x HDMI)

Meer Views

Dell Alienware AW3821DW

38 inch Curved UltraWide, G-Sync, HDR (3840x1600, 1ms, DP+2x HDMI)

  • Refurbished product
  • 38 inch scherm
  • 3840x1600 (WQHD) resolutie
  • Nano IPS
  • Garantie: 1 jaar

Dit artikel is momenteel helaas niet leverbaar

  • Garantie: 1 jaar

  • Gratis verzending vanaf €100,-

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Uw bod is voor %s artikel(en) en incl. BTW.

Details

Deze monitor is refurbished en in keurige staat. Het product wordt geleverd inclusief stroom- en videokabel en u krijgt er een vol jaar That's IT! garantie op. Zo koopt u voor weinig geld een absoluut topkwaliteit scherm met de vertrouwde service van That's IT!

MEER TE ZIEN. MEER TE OVERWINNEN.

Levensechter dan ooit: naast dat de VESA DisplayHDR™ 600 opvallend realistische beelden levert, verbetert deze de contrastverhouding met gelokaliseerd dimmen de contrastverhouding met een grotere kleurdiepte, opmerkelijke helderheid en een verminderd halo-effect.

Elke kleur is aanwezig: IPS Nano Color-technologie is de bioscoopstandaard die een bredere kleurdekking biedt dan sRGB, waardoor kleuren rijker en levensechter zijn. Bovendien ondersteunt het 95% DCI-P3 over een brede kijkhoek.

Stap binnen: een 2300R gebogen scherm met een 21:9 beeldverhouding biedt een echt meeslepende gaming-ervaring door het gezichtsveld te verbeteren, terwijl de vervorming, weerspiegeling en reflectie worden verminderd. Het zorgt tevens voor een echt meeslepende gaming-ervaring door gebruik te maken van perifere visie.

Bekijk elk detail: beelden komen tot leven met een 37,5-inch gebogen WQHD+-beeldscherm dat 24% meer schermpixels biedt dan WQHD (3440 x 1440) voor een uitgebreidere weergave.

ALLE SNELHEID. GEEN ONSCHERPTE.

Opmerkelijke helderheid: de NVIDIA® G-SYNC® ULTIMATE-certificering zorgt voor soepel gamen en maakt briljante HDR-renderingen mogelijk met HDR-compatibele games*.

Een soepelere ervaring: profiteer van een 144 Hz hoge vernieuwingssnelheid en geniet van soepelere gameplay met ultralage latentie. Bovendien, met een echte 1 ms grijs-naar-grijs-responstijd, veranderen de pixels zelf vrijwel onmiddellijk van kleur om bewegingsonscherpte te elimineren.

*Om de volledige NVIDIA® G-SYNC® ULTIMATE-ervaring te krijgen, moeten gebruikers ervoor zorgen dat de monitor rechtstreeks is aangesloten op de HDMI- of DisplayPort op hun PC.

NEEM DE LEIDING

Win vanuit elke hoek: een volledig verstelbare standaard met hoogtemarkeringen geeft u meer comfort, een grotere veelzijdigheid en een eenvoudigere instelbaarheid voor een langere gamingsessie. Kantelen, draaien, aanpassen en gaan.


Til uw game naar een hoger niveau: AlienFX zorgt voor aangepaste verlichting en in-game verlichtingsreactievermogen. De Gaming OSD biedt verschillende gamer-centrische opties die u helpen uw prestaties te verbeteren en het beste in-game voordeel te bieden.

Aangenaam voor de ogen: deze TÜV-gecertificeerde monitor heeft een flikkervrij scherm met ComfortView, een functie die de straling van schadelijk blauw licht vermindert. Hij is ontworpen om het oogcomfort te optimaliseren, zodat u gedurende lange tijd comfortabel kunt gamen.

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer 20182125
Merk Dell
SKU fabrikant Alienware AW3821DW
Productserie Dell Alienware
Conditie Refurbished
Kleur Wit
Garantietermijn 1 jaar
Schermdiagonaal 38 Inch
Resolutie 3840x1600 (WQHD)
Dotpitch (mm) 0.229
Reactietijd 1 ms
TFT techniek Nano IPS
Type backlight Edge-Lit LED
Schermcoating Mat (Anti-Glare)
Aanraakgevoelig scherm Nee
Kijkhoek horizontaal 178 graden
Kijkhoek verticaal 178 graden
Helderheid (cd/m2) 450
Contrastratio (statisch) 1000 : 1
Videoaansluitingen 2x HDMI, DisplayPort
Overige voorzieningen Gebogen scherm (curved), NVIDIA® G-Sync™, USB 3.2 hub
Ergonomie Hoogte verstelbaar, Verticaal kantelbaar
VESA montage 100mm x 100mm
EAN 5397184200827